Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή λαθραίου καπνού

Πέμπτη 20 Αυγούστου 20150 σχόλια

Συνελήφθησαν, (18-8-2015) το πρωί, στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου,
δύο άνδρες, ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης, παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν κατά το προανακριτικό έργο κατάφεραν να εντοπίσουν σε αγροτεμάχιο, στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσαν οι δράστες.
Χθες, κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον 27χρονο ημεδαπό, ενώ λίγο αργότερα, συνελήφθη σε κοντινή απόσταση και ο 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 27χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (4.000) γραμμάρια λαθραίου καπνού, ενώ στην οικία του 24χρονου ανευρέθηκε μία πινακίδα κυκλοφορίας, που ανήκει σε μοτοποδήλατο, για το οποίο έχει δηλωθεί παλαιότερα κλοπή.
Επίσης κοντά στο αγρόκτημα ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μοτοποδήλατο με παραποιημένα τα χαρακτηριστικά πλαισίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος, επιπρόσθετα, διαμένει παράνομα στην Χώρα μας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS