Πολιτικ(η)οί στον… κουβά! (Βίντεο)

Δευτέρα 10 Αυγούστου 20150 σχόλια


Τα ‘’χτυπήματα’’ στην πλάτη από τους πολιτικούς προς τους πολίτες που τους έκαναν να νιώθουν περήφανους έχουν τελειώσει. Όταν ο  Bill Clinton μιλούσε για την νέα τάξη πραγμάτων πολλοί λίγοι κατάλαβαν τι θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια.

Το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα (Bilderberg Group) δημιουργεί rompot  πολιτικούς και τους διοχετεύει σε όλον τον πλανήτη ώστε να ελέγχουν όλα τα κράτη η και να τα αφανίζουν από το χάρτη, π.χ.  Γιουγκοσλαβία, ανάλογα με τα συμφέροντα που έχουν.
Αυτοί οι πολιτικοί rompot είναι φιλόδοξα ανεπάγγελτα ανθρωπάκια που δεν διστάζουν να δολοφονήσουν να ξεπουλήσουν τα πάντα και να αφανίσουν ολόκληρα έθνη, ανάλογα με τα συμφέροντα του group. Και το τίμημα 2 με 3 χρόνια εξουσίας και με κάποια αρκετά μηδενικά σε κάποιο τραπεζικό  λογαριασμό.

Τα τελευταίο διάστημα οι πολίτες τους στέλνουν εκεί που πρέπει στον… κουβά.
 
Στο παρελθόν, μια σειρά από,«κορυφαίους» πολιτικούς (συμπεριλαμβανομένων των μελλοντικών προέδρων των ΗΠΑ) έχουν παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις της Bilderberg  πριν εκλεγούν σε πολύ σημαντικές θέσεις. Ένα πρόσφατο άρθρο στην WorldNetDaily δίνει μερικά παραδείγματα αυτού του φαινομένου....

Ο George H.W. Bush παρευρέθηκε το 1985. Έγινε πρόεδρος το 1988. Ο Μπιλ Κλίντον παρευρέθηκε το 1991. Έγινε πρόεδρος ένα χρόνο αργότερα. Ο Τόνι Μπλερ παρευρέθηκε το 1993. Έγινε πρωθυπουργός της Αγγλίας το 1997. Ο Romano Prodi συμμετείχε το 1999. Αργότερα εκείνο το έτος έγινε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ένωσης. Το 2004, ο γερουσιαστής Τζον Έντουαρντς μίλησε στην Λέσχη. Χρίστηκε αργότερα υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών από τον προεδρικό υποψήφιο Τζον Κέρι.
                
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που συμμετέχει συνεχώς στις διασκέψεις της Λέσχης Bilderberg , έγραψε τα εξής σε ένα βιβλίο του 2003 με τίτλο "Απομνημονεύματα" ....

"Ορισμένοι μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας που δουλεύουμε εναντίον των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και ότι συνωμοτούμε με άλλους ανά τον κόσμο για να οικοδομήσουμε ένα πιο ολοκληρωμένο παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό οικοδόμημα - ένα κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος, και είμαι περήφανος γι’ αυτό".
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS