Σε απόγνωση και η ΝΔ - Χατζηνικολάου-Καραγκούνης-Αβραμόπουλος για την ηγεσία

Δευτέρα 2 Μαρτίου 20150 σχόλια

Σε απόγνωση δεν βρίσκεται μόνο η κυβέρνηση αλλά και η ΝΔ καθώς διαπιστώνει πως οι πολίτες προτιμούν μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και με Μνημόνιο!

Τόσο πολύ είχαν μπουχτίσει από την διαρκή προκλητικότητα αλλά και τις σχεδόν ακροδεξιές πολιτικές της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Την ίδια στιγμή στο εσωτερικό της ΝΔ η ονοματολογία για την διαδοχή του Σαμαρά δεν έχει τέλος.

Σήμερα τα parapolitika έριξαν στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Καραγκούνη τον οποίο προωθεί μάλιστα η σαμαρική φρουρά ως «απάντηση» στις συζητήσεις περί ανάγκης προώθησης στο προσκήνιο της γενιάς των 40άρηδων.
"Αφού θέλουν 40αρη θα τον έχουν" λένε κορυφαία στελέχη πέριξ του Σαμαρά, που εκτιμάνε πως ο νεαρός μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πέρασε από τον φιλελεύθερο χώρο, στο στρατόπεδο του Σαμαρά. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" τις τελευταίες ώρες επανήλθε στο προσκήνιο το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου για την ηγεσία της ΝΔ αλλά κι αυτό του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου γιος του Παναγιώτης Χατζηνικολάου, πρώην βουλευτή και υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει ερείσματα στα παραδοσιακά τζάκια της Δεξιάς, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος διαθέτει το ευρωπαικό προφίλ που είναι απαραίτητο στην παρούσα καυτή συγκυρία.

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS