Ο φύλακας άγγελος του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Το ψηλό παλληκάρι στο χέρι του οποίου έγειρε τρυφερά ο  Παναγιώτης Κουρουμπλής, παίρνοντας την πένα για να υπογράψει την υπουργοποίησή του στη νέα κυβέρνηση, δεν είναι άλλος από τον λατρεμένο του γιο. Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής του νεαρού Λευτέρη στο Newsit.

Πολλοί χαρακτήρισαν το στιγμιότυπο ιστορικό. Και δεν είχαν άδικο...
Μια σταγόνα ιστορίας έκρυβε μέσα της η στιγμή που διαδραματίστηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο. Βαθιά ανθρώπινη, βαθιά συγκινητική!
"Το συναίσθημα εκείνης της στιγμής δε περιγράφεται, είναι μαγικό" λέει ο γιος του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Με μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής, ο γιος του Λευτέρης, περιγράφει στο Newsit τις στιγμές που έζησε στο Προεδρικό Μέγαρο δίπλα στον πατέρα του. Μιλά για εκείνον τρυφερά, κομπιάζει από μετριοφροσύνη και τελικά τον προδίδει το συναίσθημα...είναι ακόμη πολύ συγκινημένος.
"Είχα την τύχη στη ζωή μου να λάβω μέρος σε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές στη χώρα μου και  στη ζωή μου. Είμαι ακόμη πιο συγκινημένος γιατί μετέφερα τον πατέρα μου, τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, στη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής του.
Γιατί όταν το ζεις από μέσα, όταν ζεις τις δυσκολίες της πολιτικής, γιατί στη ζωή δεν υπάρχουν δυσκολίες για τον πατέρα μου, τουλάχιστον στη ζωή που έχει μαζί μας σαν οικογένεια δεν υπάρχουν δυσκολίες, δεν είναι κάτι διαφορετικό. Αλλά όταν έχω ζήσει και μεγαλώσει σε μια πολύ πολεμική ατμόσφαιρα της πολιτικής κατάστασης απέναντι στον πατέρα μου, τις μάχες που έχει δώσει, όσες τέλος πάντως έχω ζήσει μαζί του γιατι έχει δώσει πολλές από παλιά, τότε είναι μια δικαίωση.

Οταν ήμουν μαζί του εκείνη τη στιγμή, το συναίσθημα ήταν μαγικό. Δεν περιγράφεται νομίζω, είναι και μια στιγμή δικαίωσης, είναι μια ευχάριστη στιγμή, είναι μια στιγμή δόξας" λέει τέλος ο Λευτέρης Κουρουμπλής.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ newsit.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS