ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ! ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ «ΚΡΙΣΗ» ΤΟΥΣ!

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες της κατάλυσης κάθε δικαιώματος που κατέκτησε ο λαός μας με αγώνες και θυσίες όπως: η εργασία, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η πρόσβαση σε ρεύμα και νερό, η δημόσια εκπαίδευση και η στέγαση.
Τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι πλέον εξασφαλισμένο στην χώρα μας, όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία, αλλά εξαρτάται από το αν είμαστε από τους τυχερούς που έχουν ακόμη χρήματα στην τσέπη τους.
Μας λένε πως είμαστε υπαίτιοι ως λαός για το τεράστιο δημόσιο χρέος και πως πρέπει να κάνουμε θυσίες για την αποπληρωμή του. Ένα χρέος όμως που δημιούργησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις στην πλάτη του λαού, εξαιτίας των  χρηματοδοτήσεων που πήραν οι τράπεζες με εγγυητή το Ελληνικό δημόσιο, δηλαδή εμάς.
Μετά από την αφαίμαξη των χρημάτων μας μέσω του ΕΝΦΙΑ και λοιπών φόρων, έχουν βάλει στο στόχαστρο ό, τι μας απέμεινε: την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
ΔΕΝ  ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!
Εμπρός να  συστρατευθούμε για την αποτροπή των πλειστηριασμών, την πρόσβαση κάθε οικογένειας σε ρεύμα και νερό, την υπεράσπιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων .
Επικοινωνία: 6946878071,  6972164361 , 6945436783
protovouliaamfilohias@gmail.com

ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS