Σκάει...κανόνι στη Νίκη Βόλου! Δεν γίνεται το ματς με Παναιτωλικό

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Η αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί, όπως αποφάσισε η Superleague στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής – Νέα προθεσμία σε ΟΦΗ και Πανιώνιο.

Τα οικονομικά προβλήματα στη Νίκη Βόλου είναι δυσβάσταχτα και προκαλούν σημαντικές και δυσάρεστες εξελίξεις στην ομάδα! Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε να μη διεξαχθεί ο αγώνας της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές των νεοφώτιστων στους Χάρη Παππά και Δημήτρη Σαμαρά.

Αν η ομάδα του Βόλου πληρώσει τους δυο ποδοσφαιριστές τότε θα συνεχίσει κανονικά στο πρωτάθλημα αλλά δεν τους πληρώσει δεν θα οριστεί και το επόμενο παιχνίδι τους. Και αν αυτό γίνει σε τρία σερί ματς τότε θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Επίσης Πανιώνιος και ΟΦΗ πήραν παράταση μέχρι τις 12 Ιανουαρίου ώστε ν΄ αποσύρουν τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια από τα οποία πήραν προσωρινές διαταγές μη πληρωμής. Αν δεν το πράξουν τότε οι αγώνες τους δεν πρόκειται να οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή.

«Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό», δήλωσε αρχικά για το θέμα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και πρόσθεσε:

«Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας».

Επιπλέον, η διοργανώτρια έδωσε νέα παράταση σε ΟΦΗ και Πανιώνιο προκειμένου να αποσύρουν τις προσφυγές τους στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να εξασφαλίσουν «πλήρη προστασία» απέναντι σε πληρωμές τελεσίδικων χρεών. newsit.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS