Άρτα: Ένοπλοι μπούκαραν σε καφενείο

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην Αμφιθέα Άρτας από τη δράση δύο ληστών που δεν δίστασαν να εισβάλουν σε καφενείο και με την απειλή όπλου να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από την 48χρονη ιδιοκτήτρια .

Χθες αργά το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λιμίνη Άρτας, δύο Έλληνες, ηλικίας 45 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κακουργηματικού χαρακτήρα - για ληστεία, σωματική βλάβη, εκβίαση, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ηταν χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν οι δράστες μπήκαν σε καφέ-μπαρ στην Αμφιθέα Άρτας και με την απειλή πιστολιού, απέσπασαν από την έντρομη 48χρονη ιδιοκτήτρια, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, ενώ δε δίστασαν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες σε θαμώνα αλλά και υλικές ζημιές σε τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος.

Μετά από σχετική καταγγελία στην αστυνομία , ξεκίνησαν απο τους άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ οι αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν στην Λιμίνη Αρτας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.  epirus-tv


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS