Aτζαμήδες τρομοκράτες έτοιμοι να χτυπήσουν με τάπερ με κεφτέδες της μαμά καθώς και μια σχάρα από Nissan!

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 20140 σχόλια

Εξαρθρώθηκαν από τους Κικίλια-Τσακνάκη
Aτζαμήδες τρομοκράτες που είχαν σε κοινή θέα τα ονόματα των υποψήφιων θυμάτων τους κατάφεραν κι εξαρθρώθηκαν από τον Βασίλη Κικίλια και Τσακνάκη.
Σύμφωνα με τον Κικίλια η μισή Αθήνα και ο μισός Πειραιάς ήταν στόχοι των τρομερών τρομοκρατών, οι οποίοι θα εξαπέλυαν τρομοκρατική καταιγίδα από γκαράζ στο Βύρωνα!
Την επίθεση θα την έκαναν από σχάρα(!) αυτοκινήτου Νissan και μάλιστα Sunny.
Θα χρησιμοποιούσαν ακόμη και τάπερ με κεφτέδες της μαμάς.
Οι αδίστακτοι τρομοκράτες ήταν τόσο αδίστακτοι που έπεσαν σαν κοτόπουλα στα χέρια της αντιτρομοκρατικής.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αποκάλυψε πως οι στόχοι, σύμφωνα με τα ευρήματα, ήταν ο εφοπλιστής πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εφοπλιστής κ. Θεόδωρος Βιενάμης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσσας και η σύζυγός του, Μαρία Τσελέντη, τα γραφεία της Siemens, της εταιρείας Info Quest, τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Capital ενώ τόνισε πως σε αυτή την περιοχή βρίσκονται και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αναφερόμενος στην έρευνα, στον Βύρωνα, υπογράμμισε ότι στο γκαράζ βρέθηκαν σχάρα αυτοκινήτου, μεταλικά μέρη καθώς και κλειδιά. Τα ευρήματα αυτά, όπως προέκυψε, ανήκουν στο αυτοκίνητο Nissan Sunny το οποίο εξεράγη, στις 10 Απριλίου, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, στη συμβολή των οδών Αμερικής και Σταδίου.

Επίσης βρέθηκε το μισθωτήριο συμβόλαιο του γκαράζ στο οποίο βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη, καθώς και ταυτότητα τα στοιχεία της οποίας είχαν υφαρπαγεί αφού ο κάτοχός της δεν είχε δηλώσει κλοπή.

Ο συγκεκριμένος χώρος είχε εντοπιστεί και πρακολουθείτο, είπε ο κ. Τσακνάκης. Το βράδυ της Τετάρτης ένας άντρας πλησίασε στην είσοδο του γκαράζ και αποφασίσθηκε η επέμβαση. Ο 30χρονος έφερε σθεναρά αντίσταση, ακινητοποιήθηκε και επάνω βρέθηκαν ηλεκτρονικό σύστημα για άνοιγμα του γκαράζ, κλειδιά, σακίδιο με διάφορα ρούχα. Συνελήφθη, οδηγήθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και κατηγορείται για αντίσταση, απείθεια, κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση.

Από την έρευνα που έγινε στο γκαράζ βρέθηκε σημειωματάριο από την ανάγνωση του οποίου προέκυψε ότι προετοιμάζονταν «χτύπημα» τον μήνα Οκτώβριο. H «πρόβα τζενεράλε» ορίζονταν για τις 3 Οκτωβρίου και το «χτύπημα» την επομένη, 4 Οκτωβρίου. Όπως είπε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ είχε χρονομετρηθεί η απόσταση από τη Λ. Αμφιθέας προς το γκαράζ (16΄) και δίνονταν οδηγίες να φέρουν «τάπερ, ποδήλατα και λουκάνικα»... Mιλάμε για πολύ σοβαρούς τρομοκράτες!
kourdistoportocali.com


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS