Αιτωλοακαρνανία: Πλήρωσαν… το στριπτίζ με χειροπέδες

Παρασκευή 16 Μαΐου 20140 σχόλια


Για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας συνελήφθη ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ, χθες βράδυ, στη Ναύπακτο από άνδρες της
Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι στο εν λόγω μπαρ δεν σερβίρονται μόνο ποτά.
Αστυνομικός της Ασφάλειας παρουσιάστηκε ως πελάτης και ζήτησε από εργαζόμενη αλλοδαπή να κάνει στριπτίζ. Η γυναίκα ζήτησε την άδεια από τον ιδιοκτήτη και συμφωνήθηκε το ποσό αλλά και η ίδια τελικά βρέθηκε με χειροπέδες. Σήμερα και οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ


Σύμφωνα με την Αστυνομία:
Συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ στη Ναύπακτο, για διευκόλυνση ακολασίας - Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών
Συνελήφθη σήμερα (16-5-2014) πολύ νωρίς το πρωί, στη Λυγιά Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 42 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνσης ακολασίας σε κατάστημά του.
Ειδικότερα ο 42χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κατά την οποία αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβηκε σε μπαρ ιδιοκτησίας του, στη Λυγιά Ναυπάκτου, στο οποίο εργάζονταν πέντε γυναίκες ως χορεύτριες και συμφώνησε με μία από αυτές, να μεταβούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, για την πραγματοποίηση ιδιωτικού χορού, χωρίς τα ρούχα της, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.
Από τον έλεγχο που ακολούθησε στα έγγραφα των εργαζομένων στο κατάστημα γυναικών προέκυψε ότι, μία αλλοδαπή υπήκοος Ρωσίας, ηλικίας 37 ετών, δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας και συνελήφθη. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. aixmi-news.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS