Ο κ Αποστολάκης απαντάει στην ερώτηση της αναγνώστριάς με θέμα: Τη έργα θα κάνετε στην Τρύφου θα ανοίξετε τα λουτρά;

Πέμπτη 15 Μαΐου 20140 σχόλια

Μαρία από Τρύφου το χωριό μου ρήμαξε έχουμε να δούμε έργο εδώ και χρόνια τα λουτρά τα
έκλεισαν εσείς τι θα κάνετε εάν εκλεγείτε? Να μου απαντήσει ο Αποστολάκης Γιώργος ευχαριστώ    



Αγαπητή Μαρία, Καλησπέρα

 Θεωρώ ότι είσαι πραγματικά πολύ τυχερή, που εσύ και η οικογένεια σου ζείτε στην Τρύφου, αυτόν τον ευλογημένο τόπο που η φύση απλόχερα χάρισε όλη την ομορφιά της. Είναι δυστυχώς αλήθεια ότι σήμερα, το χωριό της Τρύφου παρουσιάζει πλήρη εγκατάλειψη. Στα ιαματικά λουτρά, οι συνθήκες είναι απαράδεκτες, οι εγκαταστάσεις εγκαταλελειμμένες και τα κτίρια έτοιμα να καταρρεύσουν.

Θα ήθελα όμως να είσαι βέβαιη ότι η επαναλειτουργία των λουτρών αποτελεί άμεση και επιτακτική δέσμευσή μας για την επομένη των εκλογών. Επιβάλλεται άμεση συντήρηση των κτιρίων, εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε μια ενότητα με τους καταρράκτες ώστε να αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η λειτουργία των λουτρών αποτελεί πηγή πλούτου για την περιοχή γιατί εκτός από ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη θα εξασφαλίσει θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της περιοχής και μεγάλα έσοδα για το δήμο μας.

Τα μελλοντικά μου όμως σχέδια για την Τρύφου αλλά και το όραμά μου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μεδεώνας θα τα ξεδιπλώσω απόψε το βράδυ στην προεκλογική μου ομιλία στην πλατεία της Κατούνας όπου και θα χαρώ πολύ να παρευρεθείς.

                                     

Με εκτίμηση

Γεώργιος-Θεόδωρος Αποστολάκης


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS