Συνελήφθησαν οι "ελεγκτές" της λαϊκής στο Μεσολόγγι

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια

Ζήτησαν να μιλήσουν με τον Μπαρμπαρούση όταν μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Συνελήφθησαν χτες το πρωί στο Μεσολόγγι τέσσερα άτομα, που επιχείρησαν να ενεργήσουν έλεγχο σε πωλήτρια της λαϊκής αγοράς της πόλης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μεσολογγίου.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 43, 25, 20, 24 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, μετέβησαν στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και επιχείρησαν να ενεργήσουν «έλεγχο» σε 58χρονη Ελληνίδα έμπορο, από την οποία ζήτησαν άδεια μικροπωλητή.
Η έμπορος αρνήθηκε, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, που ενημερώθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο και 20χρονο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr  οι δύο συλληφθέντες στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου, όταν μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ζήτησαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.
Λίγη ώρα αργότερα στο τμήμα παρουσιάστηκαν οι άλλοι δύο οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. patrastimes.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS