Ο καιρός σήμερα

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 20120 σχόλια


Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Δυτικά σήμερα Δευτέρα 17/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αγρίνιο
Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Αγρίνιο σήμερα Δευτέρα 17/9, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Ιωάννινα
Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Ιωάννινα σήμερα Δευτέρα 17/9, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πάτρα
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα Δευτέρα 17/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στο Ιόνιο πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στα κεντρικά και νότια θαλάσσια τμήματα πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ στα νότια.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στα θαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Πρόσκαιρες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στη Θράκη βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: στα ανατολικά από 17 έως 27 και στα δυτικά από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου. you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS