Αγρίνιο: Του έκλεψαν τις κρέπες καθ΄οδόν…

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 20110 σχόλια

Απ’ ότι φαίνεται τα μάτια μας έχουν να δουν ακόμη πολλά ελέω οικονομικής κρίσης. Πριν από λίγο θύμα κλοπής έπεσε νεαρός άνδρας που εργάζεται στο delivery γνωστής
κρεπερί στο κέντρο του Αγρινίου. Τα κλοπιμαία δεν ήταν χρήματα αλλά…κρέπες και σάντουιτς!
Συνολικά οι παραγγελίες που είχε να παραδώσει ο νεαρός ήταν τρεις, με την πρώτη να καταλήγει τελικά στον προορισμό της. Βλέπετε οι άλλες δύο κατέληξαν…στα στομάχια άγνωστων παραληπτών, οι οποίοι καθόσον διάστημα ο εργαζόμενος χρειάστηκε να σταθμεύσει το μηχανάκι και να ανέβει στο διαμέρισμα για να δώσει την παραγγελία, βρήκαν την ευκαιρία και άδειασαν στην κυριολεξία το περιεχόμενο του ειδικού κουτιού που βρίσκεται πάνω στο δίκυκλο. Ο νεαρός φθάνοντας στο δεύτερο προορισμό, μάταια έψαχνε τις κρέπες και τα σάντουιτς, συνειδητοποιώντας έκπληκτος τι ακριβώς είχε συμβεί.
Σίγουρα τέτοιες ειδήσεις όπως αυτή που περιγράψαμε, εκ πρώτης όψεως προκαλούν ίσως γέλιο, ενώ η ζημία για τα θύματα είναι πολύ μικρή. Όμως απ’ την άλλη πρόκειται για φαινόμενα που τον τελευταίο καιρό κάνουν όλο και πιο έντονα την εμφάνιση τους (και στην πόλη μας) και πρέπει να προβληματίσουν την κοινωνία στο σύνολό της.
agrinionews
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS