Η πρόγνωση του καιρού

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 20110 σχόλια

Λίγες ασθενείς βροχές στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες, με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ
στο Αιγαίο είναι τα γενικά χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Τετάρτη.
Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα έχει το σκηνικό του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση ενώ η θερμοκρασία θα είναι από -04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στα βόρεια γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη όπου τη νύχτα και το πρωί θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Το πρωί τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά με πιθανότητα στην Εύβοια για ασθενή βροχή και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Τη νύχτα και το πρωί θα σημειωθεί τοπικά παγετός.
Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές στη βόρεια Κρήτη ενώ τις πρωινές ώρες ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα και στις Κυκλάδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Τοπικές νεφώσεις θα έχει το σκηνικό του καιρού με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν στα ανατολικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις και από το μεσημέρι ο καιρός θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς και την θερμοκρασία να φτάνει από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS