To KKE κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάμπελων Ακτίου –Βόνιτσας

Δευτέρα 11 Απριλίου 20160 σχόλια

Ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τη ξύλινη αερογέφυρα που...
συνδέει τα δύο τμήματα του χωριού. Για τους κ. Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Οι βουλευτές Νίκος Μωραΐτης και Νίκος Καραθανασόπουλος

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλιάμπελων Ακτίου –Βόνιτσας ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τη ξύλινη αερογέφυρα που συνδέει τα δύο τμήματα του χωριού, η οποία λόγω της κακής συντήρησης και της διάβρωσης που έχει υποστεί σε πολλά σημεία της, παραμένει κλειστή για αρκετούς μήνες.
Παλιάμπελα, 11/04/2016
Αρ. πρωτοκόλλου: 01/2016



Αθήνα 11/4/2016
Οι καταθέτοντες βουλευτές
ΠΡΟΣ: Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, κο Μωραΐτη Νικόλαο



Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,

Σας αποστέλλουμε αυτήν την επιστολή για να επιστήσουμε την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο χωριό μας.

Εδώ και πεντέμιση μήνες περίπου έχει που παραμένει κλειστή η ξύλινη αερογέφυρα που συνδέει τα δύο τμήματα του χωριού μας. Ο λόγος ήταν η διάβρωση που είχε υποστεί σε πολλά σημεία της, λόγω κακής συντήρησης. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γίνει δυσχερής η μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο, ιδιαίτερα για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, καθώς είναι αναγκασμένοι να διασχίζουν κάθετα το δρόμο που, στην ουσία, είναι μέρος της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Λευκάδος. Καταλαβαίνετε ότι είναι θαύμα που δεν είχαμε, μέχρι στιγμής, κάποιο ατύχημα που θα μπορούσε να αποβεί και μοιραίο.

Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε να επιληφθείτε άμεσα της κατάστασης, καθώς οι τοπικές αρχές κωλυσιεργούν και κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Μετά τιμής.

Η Πρόεδρος του ΔΣ

Ευστρατία Π. Γαζέτα
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS