Από Δευτέρα φεύγουν σκουπίδια για το ΧΥΤΑ Παλαίρου

Κυριακή 6 Μαρτίου 20160 σχόλια

Λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των απορριμμάτων, που καθυστερούσε το τελευταίο διάστημα λόγω τυπικών διαδικασιών, φαίνεται να έρχεται για τον Δήμο του Πύργου καθώς σύμφωνα με...
πηγές της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ ολοκληρώθηκαν οι λεπτομέρειες υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης για την μεταφορά 3.500 τόνων σκουπιδιών στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η λύση δόθηκε μετά την επίσκεψη προχθές το απόγευμα του αντιδημάρχου Ανδρέα Σκαρτσιάρη στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ο οποίος στη συνέχεια κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και κυρίως τα παραστατικά εξόφλησης της οφειλής που είχε ο Δήμος Πυργου προς τον ΧΥΤΑ Παλαίρου.
Όπως εκτιμούν πηγές του Δήμου Πύργου από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί η Δημοτική Αρχή να μεταφέρει σκουπίδια στην Πάλαιρο, και ήδη με εντολή του δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή προετοιμάζονται πυρετωδώς οι  αρμόδιες υπηρεσίες.
Στο μεταξύ έγκυρες πηγές από το Λάτσειο σημείωναν χθες ότι η μεταφορά προς το ΧΥΤΑ  Παλαίρου θα είναι και η τελευταία. Οι ίδιες πηγές πάντως δεν θέλησαν να δώσουν περισσότερες διευκρινίσεις λέγοντας απλά ότι υπάρχει πλέον το δεδομένο λειτουργίας της «ενδίαμεσης λύσης»  στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS