Γιάννενα: Νεκρός εντοπίστηκε ο γιατρός Στέφανος Σκοπούλης

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον γιατρό Στέφανο Σκοπούλη που είχε πάει για ορειβασία στην περιοχή του Σουλίου. Δυστυχώς πριν από λίγη ώρα οι διασώστες εντόπισαν το άψυχο σώμα του καρδιολόγου. ΟΣτέφανος Σκοπουλής συμμετείχε στην εκδρομή που διοργάνωναν από κοινού οιΟρειβατικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας στο όρος Χιονίστρα. 
Εμπειρότατος ορειβάτης ο ίδιος αποκόπηκε από την υπόλοιπη ομάδα θέλοντας να ακολουθήσει τη δική του διαδρομή. Δυστυχώς η απόφαση αποδείχθηκε μοιραία.


Η διαδρομή που ακολούθησε ο καρδιολόγος ήταν πολύ δύσκολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κινητό του βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από τη σωρό του κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάτι δεν πήγε καλά και φαίνεται ότι ο γιατρός τραυματίστηκε. Πιθανότατα προσπάθησε να συνεχίσει και τότε ακολούθησε και δεύτερη, μοιραία πτώση στο δύσβατο σημείο.
Σύμφωνα με το epirusgate το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στην περιοχή Σβάρες, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και της Αγίας Μαύρας. Στο σημείο βρίσκονται ήδη συγγενικά του πρόσωπα και μέλη του Ορειατικού Συλλόγου Ιωαννίνων,ενώ κινούνται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που μετείχαν στις έρευνες. Με πληροφορίες από το epirusgate

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS