Δυτική Ελλάδα: Στοιχεία δημοσκοπήσεων στην Περιφέρεια είδαν το φως σήμερα - Ποιοί προηγούνται

Σάββατο 26 Απριλίου 20140 σχόλια


Στην τελική ευθεία της προεκλογικής καμπάνιας για την Αυτοδιοίκηση βρίσκονται πλέον κόμματα και υποψήφιοι περιφερειάρχες
και δήμαρχοι, καθώς είναι βέβαιον ότι η έκβαση των αναμετρήσεων ειδικά στις 13 περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους προσφέρεται για την εξαγωγή πολιτικών συμπερασμάτων.
Στη σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Έθνος» γίνεται αναφορά στις 13 μάχες που θα κρίνουν τον νικητή στις Περιφέρειες, ανάμεσά τους και η Δυτική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται «στόχος της Ν.Δ. να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Ήξεραν εξαρχής ότι πιθανότητες εκλογικής νίκης δεν υπάρχουν καθώς πολύ δύσκολα θα μπορούσε να περάσει τον Απ. Κατσιφάρα. Αισιοδοξία, ωστόσο επικρατεί στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς έχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο Βασ. Χατζηλάμπρου κερδίζει έδαφος και στον δεύτερο γύρο θα δώσει με αξιώσεις τη μάχη του απέναντι στον νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο.
Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι ο κ. Κατσιφάρας τελικά θα επικρατήσει, παρά το ότι έχει να αντιμετωπίσει και τους προερχόμενους από τον ίδιο χώρο κ. Ζαφειρόπουλο και Σώκο (που κατεβαίνει με την υποστήριξη της ΔΗΜΑΡ). thebest.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS