Κλείστε με τα τρακτέρ τις εφορίες για ένα μήνα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 20160 σχόλια

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να πονέσει ο Τσιπρας πάρα μα πάρα πολύ. Κλείστε με τα τρακτέρ τις εφορίες για ένα μήνα. Και όταν λέμε κλείσιμο, εννοούμε κλείσιμο. Όχι κλείνουμε δυο μέρες τις ανοίγουμε μερικές ώρες και τέτοιες ηλιθιότητες. Διαφορετικά πηγαίνετε στα καφενεία σας για τον καφέ της παρηγοριάς. Όταν δεν εισπράξει το κράτος… πέφτει μόνο του.
Ένα βήμα πριν τα επεισόδια έφτασαν οι αγρότες που...
έχουν κλείσει το δρόμο στον κόμβο του Μπράλου, με οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων οι οποίοι έσπασαν τα μέτρα της αστυνομίας και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέτρα έσπασαν πρώτοι οι οδηγοί των φορτηγών οι οποίοι κινούνταν με κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Λαμία, που παραμένουν για ώρες εγκλωβισμένοι και μάλιστα οι ουρές αυτή τη στιγμή ξεπερνούν και τα 20 χλμ..
Αμέσως μετά, οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων που βρίσκονταν ακινητοποιημένοι, είτε μέσα στη Λαμία, είτε στο εθνικό δίκτυο από τη Λαμία μέχρι τη Στυλίδα σε ένα μήκος που ξεπερνούσε τα 15 χλμ., έσπασαν και αυτοί τα μέτρα της αστυνομίας και προχώρησαν προς την περιοχή του Μπράλου φτάνοντας πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών.
Παράλληλα άλλες νταλίκες μέσα από τους παραδρόμους έφτασαν πολύ κοντά στο μπλόκο των αγροτών.
Μετά τις 9 ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους οδηγούς των φορτηγών αυτοκινήτων και τους αγρότες, και οι τελευταίοι απέσυραν τα τρακτέρ στις 9.30 το βράδυ από το εθνικό δίκτυο, ανοίγοντας το δρόμο για να αποφευχθούν τα επεισόδια τα οποία απειλήθηκαν.
Ανάμεσα στις νταλίκες ήταν μπλοκαρισμένα και Ι.Χ. αυτοκίνητα με πολύωρη ταλαιπωρία των επιβατών τους και σύμφωνα τουλάχιστον με τους αξιωματικούς της τροχαίας θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 με 4 ώρες για να απεγκλωβιστούν από το εθνικό δίκτυο, καθώς από τα διόδια της Αγίας Τριάδας μέχρι και τα Καμμένα Βούρλα, σε μια απόσταση 20 χλμ. τα φορτηγά αυτοκίνητα έχουν καλύψει τα δύο από τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της ανόδου της Εθνικής οδού από Αθήνα προς Λαμία. Παράλληλα είναι γεμάτα και όλα τα πάρκινγκ επί της εθνικής οδού μέχρι τα διόδια της Τραγάνας. Παρόμοιες εικόνες έχουμε και στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο στην κάθοδο από Λαμία προς Αθήνα.
Τσακώθηκαν άγρια στον αέρα… τα κρατικοδίαιτα λαμόγια ο Βαγγέλης Μπούτας και ο Γιάννης Παναγής. Οι δύο αγροτοσυνδικαληστές αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις με αφορμή τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών ”Είσαι λαγός και λαμόγιο” από τη μια, ”κοίτα ποιος μιλάει για κομματικούς στρατούς” από την άλλη. Όπως σημειώνει και άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ, ένα 24ωρο μετά την κίνηση αγροτών της Φθιώτιδας να καταθέσουν στο Μέγαρο Μαξίμου τις δικές τους προτάσεις για διάλογο, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μπλόκα της Νίκαιας και των Τεμπών, οι τόνοι ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο με τους αγρότες να δείχνουν πλέον διασπασμένοι.
Σε πρωινή εκπομπή, ο Βαγγέλης Μπούτας από το μπλόκο της Νίκαιας, συγκρούστηκε με τον γραμματέα του συντονιστικού Γιάννη Παναγή. Ο κύριος Μπούτας κατήγγειλε ότι όσοι πήγαν σε διάλογο με την κυβέρνηση είναι κομματικά υποκινούμενοι. Ο αγροτοσυνδικαλιστής υποστήριξε ότι κάποιοι «έχουν διοριστεί από τον Βαγγέλη Αποστόλου» και πως ένας εξ αυτών, ο Γιάννης Παναγής, είναι στο Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης… ixnos


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS