Στο Κατάκολο ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας για τα Θεοφάνεια – Το αναλυτικό πρόγραμμα των Αντιπεριφερειαρχών

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Αύριο Τετάρτη, ημέρα εορτασμού των Θεοφανείων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα παραβρεθούν με αφορμή τον ...
εορτασμό των Θεοφανείων, στις τελετές αγιασμού των υδάτων που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια.
Συγκεκριμένα, στο Κατάκολο θα βρίσκεται αύριο το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων και στον αγιασμό των Υδάτων.
Στην Αχαΐα, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα παραβρεθεί στον καθαγιασμό των Υδάτων στην Πάτρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος στο Δρέπανο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος στο Αίγιο, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου θα βρίσκεται στη Δυτική Αχαΐα και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόδωρος Νασιώτης στα Καλάβρυτα.
Στην Ηλεία, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Μπράμος και ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού – Εθελοντισμού και Αθλητισμού Δημήτρης Κωσταριάς, θα παραστούν στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Κατάκολο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος στο Παλούκι του Δήμου Ήλιδας.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πλατανιάς και Γιάννης Αρβανιτάκης στην Κυλλήνη, η Εύη Βεργοπούλου στην Γλύφα του Δήμου Πηνειού, ο Κώστας Μητρόπουλος στο Σαμικό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ο Μανώλης Αγιομυργιαννάκης στο Παλούκι του Δήμου Ήλιδας.
Στην Αιτωλοακαρνανία, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χριστίνα Σταρακά θα βρεθεί σε Άκτιο – Βόνιτσα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στον Αστακό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής στο Αγρίνιο.
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Απόστολος Ευθυμίου στο Αιτωλικό, Έφη Καρδαρα στην Αμφιλοχία, Τάκης Κοκκινοβασίλης στο Αγρίνιο, Νάνσυ Κωνσταντοπούλου στη Ναύπακτο, Νίκος Μπαλαμπάνης στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και Γιώργος Τσόγκας σε Άκτιο – Βόνιτσα.


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS