ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Περιοδεία σε Κέρκυρα, Άρτα και Μεσολόγγι θα πραγματοποιήσει  ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.
Αύριο Παρασκευή στις 09.30 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον...
Δήμαρχο Κέρκυρας Κώστα Νικολούζο και στη συνέχεια θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην έναρξη των τριήμερων θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον Προστάτη του νησιού Άγιο Σπυρίδωνα.
Στις 11.00 θα παραστεί στην Παράκληση και Έξοδο του σκηνώματος του Αγίου και αμέσως μετά θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριο.
Στις 13.00 θα μεταβεί στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας (Ο.Λ.ΚΕ.) για συνάντηση με τον νέο πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Σπύρο Στεφανίδη.
Μέσω Ηγουμενίτσας ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ θα επισκεφτεί το απόγευμα της Παρασκευής την Άρτα, όπου στις 17.30 θα έχει κοινή συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά και τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ θα φτάσει στο Μεσολόγγι, όπου στις 20.30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση του με τον Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο.
Το Σάββατο πρωί εκπροσωπώντας την κυβέρνηση θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία και στην Ιερά Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος, ο οποίος είναι και ο Πολιούχος της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.
Το Σάββατο το βράδυ ο Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στη Σαλαμίνα, στο Δημαρχείο του νησιού, όπου θα παρουσιάσει το βιβλίο του Χρήστου Μυλωνά «Χριστουγεννιάτικo της Κούλουρης». Ο Χρήστος Μυλωνάς ήταν ο οπερατέρ, που κάλυψε όλα τα οδοιπορικά του Τέρενς Κουίκ στο εξωτερικό, όταν παρουσίαζε τις πρωινές εκπομπές του STAR και του ALTER.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                   
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ

Αθήνα, 10.12.15
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS