Δράμα στο Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε 25χρονη

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 20150 σχόλια

Tραγωδία στο Αγρίνιο καθώς 25χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο άλσος του Αγίου Χριστοφόρου. Το πρωί δηλώθηκε η εξαφάνιση της. Η σορός της βρέθηκε από...
διερχόμενους ενώ όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην αυτοκτονία. 

Μια τραγική είδηση προκαλεί  θλίψη στην αγρινιώτικη κοινωνία. 25χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της στο αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου.
Η 25χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής από χθες το μεσημέρι και η εξαφάνιση της δηλώθηκε από την οικογένειά της σήμερα το πρωί στην τοπική αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της.
Ωστόσο ,γύρω στις 11.00, διερχόμενος στο αλσύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου εντόπισε το πτώμα νεαρής γυναίκας κοντά σε μονοπάτι και σοκαρισμένος ενημέρωσε την αστυνομία.  Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και δεν άργησε να γίνει η ταυτοποίηση της σορού με την εξαφανισθείσα 25χρονη. Aκολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με μέλη της οικογένειά της να φθάνουν για την αναγνώριση της σορού.
Όλα τα στοιχεία κατατείνουν σε αυτοκτονία καθώς η 25χρονη έκοψε τις φλέβες της με μαχαίρι. Στο σημείο της τραγωδίας εντοπίστηκε επίσης ποντικοφάρμακο και χλωρίνη των οποίων ίσως έγινε κατάποση.
Η Ασφάλεια Αγρινίου ενεργεί τη σχετική έρευνα, συλλέγει όλα τα στοιχεία ενώ θα παραγγελθεί και η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Οι φωτό από το σημείο:

1

2
agrinionews.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS