Αιτωλοακαρνανία: Αιματηρή επίθεση σε 25χρονο ποδοσφαιριστή!

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Μαύρη σελίδα για το τοπικό ποδόσφαιρο, μετά τα θλιβερά – αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα του Α.Ο. Παπαδατών με την Α.Ε. Οινιαδών, στο γήπεδο της Ματαράγκας την περασμένη Κυριακή.
Όλα συνέβησαν στο 80΄ λεπτό της αναμέτρησης όταν ο...
ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Δημήτρης Βλαχάκης 25 ετών, που είχε αποβληθεί 10 λεπτά νωρίτερα, δέχτηκε άνανδρη και απρόκλητη επίθεση από 3 με 4 άτομα, τα οποία μπήκαν στα αποδυτήρια και τον χτύπησαν με λοστό και άλλα αντικείμενα, κυρίως στο κεφάλι αλλά και σε άλλα μέρη του σώματός του.
Ωστόσο οι συγκεκριμένοι παρόλο που απομακρύνθηκαν από παράγοντες των δύο ομάδων και παίκτες, στη συνέχεια μια άλλη ομάδα οπαδών, επιτέθηκε στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και τότε ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας από τα πρώτα λεπτά δέχονταν ύβρεις και απειλές, ενώ ο ποδοσφαιριστής Βλαχάκης διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο ζυγωματικό όπου υπέστη κάταγμα, στον αυχένα και στο στήθος! Μάλιστα οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν στον ποδοσφαιριστή ότι χρειάζεται περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο ο ίδιος έλαβε εξιτήριο με δική του ευθύνη. Η αστυνομία πάντως δεν παρενέβη καθώς δεν ενημερώθηκε για το συμβάν, ενώ δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις.
Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται ότι «οι παρεκτρέποντες φίλαθλοι δεν έφεραν διακριτικά ομάδας» και βέβαια για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η ΕΠΣΝΑ.
Μάλιστα η ομάδα του Α.Ο. Παπαδατών, που κινδυνεύει με τιμωρία, στο σημείο που διακόπηκε το παιχνίδι προηγούνταν με 2 – 0 και ανέβαινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Όσο για την αποβολή του Βλαχάκη στο 70ο λεπτό ήταν πεντακάθαρη για χτύπημα σε παίκτη των Παπαδατών.
Επιτέθηκαν και σε δημοσιογράφο ιστοσελίδας – Δέχθηκε βαρελότο!
Στο μεταξύ επίθεση δέχτηκε διαπιστευμένος από την ΕΠΣΝΑ δημοσιογράφος της ιστοσελίδας olatagoal.gr στο γήπεδο του Θέρμου.
Ο συνάδελφος βρέθηκε εκεί για να καλύψει τον αγώνα Νέος Θέρμιος Απόλλων – Φλόγα Παλαιομάνινας. Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα ανεγκέφαλος πέταξε βαρελότο στον δημοσιογράφο, ο οποίος δεν το αντιλήφθηκε, και κομμάτια τον πέτυχαν στο κεφάλι και στην πλάτη. Στην κυριολεξία ο δημοσιογράφος είχε άγιο καθώς το βαρελότο εξερράγη δίπλα του.
Τα κρούσματα αθλητικής βίας δυστυχώς εκδηλώθηκαν κατά συρροή το περασμένο Σαββατοκύριακο στα ερασιτεχνικά γήπεδα ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας, με οπαδούς να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αθλητών, παραγόντων και δημοσιογράφων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν το γήπεδο ως ευκαιρία αρρωστημένης εκτόνωσης. Οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να λάβουν μέτρα αν και όλα αυτά τα χρόνια άπαντες βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Πως μετά κάποιος γονιός να ωθήσει το παιδί του στον αθλητισμό, όταν δεν ξέρει αν μετά από ένα παιχνίδι θα γυρίσει σπίτι του σώος και αβλαβής… sinidisi.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS