ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 20150 σχόλια

ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ "ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟ" ΚΑΘΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ "35000 ΤΟΝΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ...
ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ 35000 ΤΟΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

     
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ  ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΩΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

     
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 35000 ΤΟΝΟΙ ΑΛΛΑ 10000.ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝΑΖ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ.

   
ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

     
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ,ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.

Υ.Γ.1ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ...
Υ.Γ.2 ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο  κ.κ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΕΣΤΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...
     
         ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
      
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS