Πάτρα: Τραγωδία με τρεις νεκρούς φοιτητές - Τραυματίστηκαν άλλοι τρεις σε αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα (Βίντεο)

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 20150 σχόλια

Το αυτοκίνητο των φοιτητών που γνωρίστηκαν σε πάρτι έπεσε στη θάλασσα - Ανασύρθηκαν νεκρές δύο κοπέλες και ένας 20χρονος νεαρός - Συγκλονιστικές εικόνες στο ύψος του...
Μώλου της Αγίου Νικολάου...
Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα για έξι φοιτητές που γνωρίστηκαν σε πάρτι στην Πάτρα τα ξημερώματα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στις 05.40 το πρωί στη θάλασσα στο ύψος του Μώλου της Αγίου Νικολάου.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν έξι φοιτητές, από τους οποίους δύο κοπέλες και ένα αγόρι ανασύρθηκαν νεκροί από δύτες. Δύο φοιτητές, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός είναι σώοι, ενώ ένα ακόμα άτομο μεταφέρθηκε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά ηλικίας 20 περίπου ετών γνωρίστηκαν σε πάρτυ. Το σημείο αποκλείστηκε από αστυνομικούς, ενώ επί τόπου έσπευσαν τέσσερα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και ένας δύτης.


ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα τρία από τα αγόρια κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Σχεδόν αμέσως, έφθασαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής του λιμενικού, καθώς και δύτες. Οι τελευταίοι ανέσυραν από το αυτοκίνητο, που είχε πέσει στην θάλασσα, δύο κορίτσια και ένα αγόρι τα οποία είχαν χάσει την ζωή τους.

'Ανδρες του λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα και έχασαν την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι. patrastimes.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS