Πρέβεζα: Έσπασαν αυτοκίνητο ιερέα και ξυλοφόρτωσαν αστυνομικό!

Δευτέρα 24 Αυγούστου 20150 σχόλια

Ένα καθόλα περίεργο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου στο χωριό Πέτρα στην Πρέβεζα. Όλα άρχισαν μετά από μία Βάπτιση η οποία τελέσθηκε στον Άγιο Σπυρίδωνα όπου χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος οι παρόντες στην Βάπτιση έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στην Στρογγυλή εμποδίζοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία.
Την ίδια ημέρα στο Μοναστήρι της Ροδιάς είχε αγρυπνία και από τον συγκεκριμένο δρόμο προσπάθησαν να διέλθουν Ιερωμένοι.

Και κάπως έτσι άρχισαν όλα, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι παρόντες στην βάπτιση άρχισαν να επιτίθενται φραστικά και με άσεμνες χειρονομίες σε έναν από τους Ιερωμένους! Άρχισαν να του τραβούν περιπαικτικά την γενειάδα και του έσπασαν και το αυτοκίνητο! Στο σημείο για να...

επιβάλλει την τάξη βρέθηκε ένας αστυνομικός, τον οποίο χωρίς να προλάβει να κάνει και πολλά άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του έσκισαν το πουκάμισο και του άνοιξαν την μύτη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το λόγο ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει από τα όρια στο σημείο έφτασε ο εισαγγελέας με ισχυρή αστυνομική δύναμη περίπου 10 αστυνομικούς για να βάλουν τέλος στο επεισόδιο και να συλληφθούν οι υπεύθυνοι για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού ωστόσο οι δράστες μόλις αντελήφθησαν την έλευση τους διέφυγαν στοιχεία των δραστών είναι στην διάθεση της αστυνομίας και αναζητούνται για να συλληφθούν. Η υπόθεση σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα θετικό θα λέγαμε από την όλη υπόθεση είναι ότι ο αστυνομικός δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
epirusgate

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS