Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Αγρίνιο – Είχαν ρημάξει 44 αποθήκες

Τετάρτη 5 Αυγούστου 20150 σχόλια

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο,  αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 39 και 31 ετών, οι οποίοι μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους ο οποίος αναζητείται , είχαν διαρρήξει 44 αποθήκες πολυκατοικίας .

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με το συνεργό τους, είχαν συστήσει το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές σε αποθήκες πολυκατοικιών στην περιοχή του Αγρινίου.
Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας παραβίαζαν τις πόρτες εισόδου πολυκατοικιών και στη συνέχεια εντόπιζαν τις αποθήκες των ενοίκων και αφαιρούσαν τρόφιμα, ηλεκτρονικές συσκευές κοσμήματα ελαιόλαδο και άλλα αντικείμενα αξίας που μέχρι στιγμής κοστολογείται στο ποσό των 18.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες αυτά που είχαν κλέψει τα πουλούσαν στην Αθήνα ενώ ο τρίτος συνεργός τους έχει ταυτοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του και είναι πολύ πιθανόν οι συνεργοί να είναι περισσότεροι.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Αγρινίου ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού τους. aerasnews.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS