Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές σε περιοχές του Αστακού

Παρασκευή 21 Αυγούστου 20150 σχόλια

13 κλοπές σε οικίες και οχήματα σε διάφορες περιοχές του Αστακού εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες κλοπές και ενός ακόμα συνεργού του τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, οι δράστες, το χρονικό διάστημα από τις 28-12-2013 μέχρι τις 31-10-2014 , σε διάφορες περιοχές του Ακαρνανίας, (Μπαμπινη, Μαχαίρα, Χρυσοβίτσα και Αγράμπελα) είχαν τελέσει δεκατρείς 13 συνολικά κλοπές (έντεκα σε οικίες και δύο σε οχήματα) κατά τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητά τηλέφωνα, διάφορα έγγραφα και το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.925 ευρώ.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των στοιχείων που συλλέχτηκαν από τους τόπους των κλοπών ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 33χρονου δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. agrinionews.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS