Δ. Σταμάτης: Kάθε 15μέρες θα "τραβάνε" από τις καταθέσεις των Ελλήνων

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει μόνο σε διακοπή πληρωμής τόκων, οδηγώντας τη χώρα σε χρεοκοπία, αλλά και σε εσωτερικό δανεισμό, χρησιμοποιώντας τις καταθέσεις των Ελλήνων", ήταν η απάντηση του υπουργού Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη, με αφορμή δηλώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αγοράς εντόκων γραμματίων του Δημοσίου. Σύμφωνα με τον ίδιο "κάθε δεκαπέντε μέρες θα «τραβάνε», προφανώς υποχρεωτικά, από τις καταθέσεις των Ελλήνων".


Αναλυτικά η δήλωσή του:


"Αποκάλυψη Τώρα!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει μόνο σε διακοπή πληρωμής τόκων, οδηγώντας τη χώρα σε χρεοκοπία! Επίσημα μας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει και σε εσωτερικό δανεισμό, χρησιμοποιώντας τις καταθέσεις των Ελλήνων, ακόμη και των μικροκαταθετών, για αγορά εντόκων γραμματίων του Δημοσίου. Δηλαδή, κάθε δεκαπέντε μέρες θα «τραβάνε», προφανώς υποχρεωτικά, από τις καταθέσεις των Ελλήνων.
Αυτό είναι το Plan B του ΣΥΡΙΖΑ!

Επιτέλους, τι θέλουν; Δεν καταλαβαίνουν ότι και μόνη αυτή η αποκάλυψη μπορεί να οδηγήσει σε φυγή κεφαλαίων από τις τράπεζες; Τόσο ανεύθυνοι είναι;"

Εξάλλου με νεότερή του δήλωση χαρακτήρισε "επικίνδυνο και άσχετοι" τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τη μια λέει ότι δεν πρόκειται να ξεπληρώσει τα δάνειά μας στους ξένους και την άλλη ότι σκοπεύει να βγάλει έντοκα γραμμάτια, απορροφώντας αποκλειστικά από τις καταθέσεις των Ελλήνων, ακόμη και των μικροκαταθετών.

"Αυτή η κυβέρνηση απέτρεψε τον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα προετοιμάζει τη χρεοκοπία! Ο ελληνικός λαός δεν θα του το επιτρέψει", πρόσθεσε.
capital.gr






Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS