Παραιτήθηκε η Γραμματέας Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Μαρίνα Ντούσκα

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Με επιστολή που απέστειλε η Μαρίνα Ντούσκα ανακοίνωσε επίσημα εχθές την παραίτησή της από την θέση της γραμματέως της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πρέβεζας για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα ,καθώς και τους φίλους - μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Νομό Πρέβεζας για την εμπιστοσύνη τους.
Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου σήμερα τελείωσε. Ήτανε μακρύ, ξεκινώντας από τα φοιτητικά χρόνια στην ΠΑΣΠ, έπειτα στη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ και τέλος στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι αποσκευές μου είναι γεμάτες με αναμνήσεις και πολλούς φίλους που όλα αυτά τα έτη πορευόμασταν μαζί, διπλά – δίπλα στα εύκολα και στα δύσκολα. Έρχεται όμως η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις με ποιους θα πορευτείς και ποιους θα αφήσεις. Δύσκολη απόφαση αλλά όμως αναγκαία και επιβεβλημένη. Με κάποιους  θα ξαναβρεθούμε στο μέλλον κάτω από την ίδια πολιτική στέγη. Με κάποιους άλλους απλά μας χωρίζει πολιτική άβυσσος και ας ήμασταν μαζί στο ίδιο πολιτικό σπίτι.
Ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα, στις 3 Γενάρη 2015 ξεκινάει ένα νέο ταξίδι.
Πάμε.»
Επίσης σύμφωνα με το iefimerida.gr, οι υποστηρικτές του Παπανδρέου στην Πρέβεζα εκτός από την Μαρίνα Ντούσκα είναι ο Σταύρος Κώστας, αναπληρωτής γραμματέας Ν.Ε., ο Φώτης Ζέρβας, πρώην γραμματέας Ν.Ε. και ο Χρήστος Δημόπουλος, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. pamepreveza.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS