Η απάντηση του Α. Σαμαρά στην επιστολή Βενιζέλου για τη Γκερέκου

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 20150 σχόλια

Με ένα εξίσου συναισθηματικά φορτισμένο ραβασάκι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντά στον πρώην πολιτικό του σύντροφο και αναλαμβάνει την ευθύνη για την πράξη που οδήγησε τη σχέση τους στον χωρισμό.

Το γνωστό κλισέ χωρισμού «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω», υιοθετεί ο Αντώνης Σαμαράς απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του να υποκύψει στην Άντζελα Γκερέκου, παρά την κοινωνική κατακραυγή που συνεπάγεται η μεταγραφή βουλευτή που ανήκει στον σύντροφό σου.
Το γράμμα του Αντώνη Σαμαρά, δόθηκε στη δημοσιότητα, ως απάντηση στην σπαρακτική επιστολή του «απατημένου» Ευάγγελου Βενιζέλου, που απευθυνόμενος στον συγκυβερνητικό του σύντροφο, εκφράζει την έκπληξή του για την «ανήθικη και αντισισθητική» (όπως την αποκαλεί) πράξη του, να συνάψει σχέσεις με την Άντζελά του.
Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες φίλων του πρώην ζεύγους, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης αντιμετώπιζαν τον τελευταίο καιρό προβλήματα στη σχέση τους που είχε φθαρεί από την συγκατοίκηση, εξαιτίας της οποίας είχαν έρθει στην επιφάνεια οι διαφορές του χαρακτήρα τους. Συνεπώς η εμφάνιση του «τρίτου προσώπου» που θα έφερνε τον οριστικό χωρισμό, ήταν ζήτημα χρόνου.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) Νίκος Ζαχαριάδης protagon.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS