Κ. Βαξεβάνης: "Γιώργος Αποστολόπουλος" το όνομα του ατόμου που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 20140 σχόλια

Το όνομα του ανθρώπου που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στο ιστότοπο που διαχειρίζεται koutipandoras.gr.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πρόκειται για τον Γιώργο Αποστολόπουλο, ο οποίος οικονομικός σύμβουλος των ΑΝ.ΕΛ. και μάρτυρας στη δίκη για τα CDS κατά του Ανδρίκου Παπανδρέου.
Μετά την αποκάλυψη το σάιτ έχει «πέσει»
13.13: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, για τις καταγγελίες του δεύτερου περί απόπειρας χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.




Πηγή μετάδοσης: Evangelos Koumpourlis
13.03:Ο Γ.Α. είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ο οποίος παρουσιάζεται στο οπτικοακουστικό υλικό και φέρεται να είναι διατεθειμένος να μεσολαβήσει για να διακανονιστεί δάνειο ύψους 700.000 ευρώ του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, όπως γράφει το Newsit.
Ο Γ.Α. παρουσιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ως υπάλληλος τράπεζας.
Για το θέμα θα δοθεί σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου από τον Παύλο Χαϊκάλη και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.
Ενώ η εισαγγελία δηλώνει ότι δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες Χαϊκάλη, από τους Ανεξάρτητους 'Ελληνες διαρρέει ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη για να υπερψηφίσει στην προεδρική εκλογή είναι πρώην συνεργάτης τράπεζας ο οποίος έχει απομακρυνθεί πριν από 1,5 χρόνο λένε πληροφορίες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες .
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο πρώτο υλικό από την απόπειρα δωροδοκίας που έχει δοθεί στον εισαγγελέα δεν αποκαλύπτεται αν το πρόσωπο που επιχειρεί το χρηματισμό του βουλευτή των ΑΝΕΛ ενεργεί για δικό του λογαριασμό ή εξ ονόματος άλλου προσώπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εισαγγελίας πάντως ο Παύλος Χαϊκάλης στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο αρνήθηκε να κατονομάσει το πρόσωπο που υποστηρίζει οτι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΤΟΝ ANT1
Πηγή: antenna.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS