Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα... (Βίντεο)

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 20140 σχόλια

Φαντάζομαι ότι θα έχετε πέσει και εσείς από τα σύννεφα με τις δικαστικές περιπέτειες του Γιώργου του Καρατζαφέρη, ο οποίος φέρεται να γράφει Ιστορία καθώς έλαβε μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα χωρίς καν να...
συμμετέχει στην...εκσυγχρονιστική κυβέρνηση Σημίτη.


Υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων, αξίζει κανείς να δει ξανά μια ομιλία του στη Βουλή την άνοιξη του 2011, όπου πράγματι, ο σπουδαίος αυτός πατριώτης εμφανίζεται απολύτως ενήμερος για τον τρόπο που παιζόταν το παιχνίδι.
parapolitiki.com

Απολαύστε υπεύθυνα:


Οι έρευνες για τις μίζες, έχουν επεκταθεί, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», και στο Ινστιτούτο του ΛΑ.Ο.Σ., μετά την καταγγελία του  πρώην...
διευθυντή του κόμματος, ότι εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν ως κρατική ενίσχυση για το ίδρυμα, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς.
Την ίδια στιγμή,  αποκαλύφθηκαν  εικονικά τιμολόγια στην εταιρεία που φέρεται να ανήκει στον Καρατζαφέρη.

Εκτός από ένα ποσό 1,65 εκατ. ευρώ, με βάση εμβάσματα, που φέρονται να προέρχονται από offshore εταιρείες στο όνομα του, ο  Καρατζαφέρης διαθέτει portfolio στην τράπεζα RBC από κοινού με το γιο του, Γιάννη, συνολικού ύψους 6,6 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και Πόθεν Έσχες συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα

Η εφημερίδα φιλοξενεί στις σελίδες της και ένα εκτενές προφίλ του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.

Απαριθμεί τις επαγγελματικές διακυμάνσεις στην καριέρα του κ. Καρατζαφέρη που έχει από πολύ νεαρή ηλικία ασχοληθεί διαδοχικά με: πώληση σανού, ως γαλακτοπώλης, ραδιοφωνικός παραγωγός, αυτοσχέδιος μουσικοσυνθέτης, κομφερανσιέ, body builder, διαφημιστής, δημοσιογράφος και παρουσιαστής αλλά και με επιχειρηματικές δραστηριότητες: υπήρξε συνιδιοκτήτης σχολής μανεκέν με τη σύζυγο του Βένη, εκδότης, ιδιοκτήτης καναλιού.

Ως προς την πολιτική του καριέρα, έχει υπάρξει βουλευτής, ιδρυτής και αρχηγός κόμματος, ευρωβουλευτής, ενώ συμμετείχε και σε κυβέρνηση συνασπισμού με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ακόμη η πολύ καλή σχέση που διατηρεί ανέκαθεν με την Εκκλησία.
 "Πρωτο Θεμα"
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS