«Πλήρωσε» τον κρεοπώλη με… μαγκουριά στο κεφάλι!

Σάββατο 9 Αυγούστου 20140 σχόλια

Το περιστατικό που συνέβη στον γνωστό κρεοπώλη Νίκο Πετρόπουλο ο οποίος διατηρεί
κατάστημα επί της οδού Αγίας Σοφίας στην Πάτρα είναι πρωτοφανές! Ουδέποτε έχουμε ξανακούσει κάτι παρόμοιο και μάλιστα είναι περίεργο το ότι συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια όχι μόνο της κόρης του αλλά και ενός πελάτη που περίμενε υπομονετικά να εξυπηρετηθεί από τον γνωστό για την ποιότητα των προϊόντων του κρεοπώλη.
Στο κατάστημα μπήκε ηλικιωμένη κυρία (άνω των 74) η οποία κρατούσε μία μαγκούρα, προφανώς επειδή δυσκολευόταν να περπατήσει! Ο καταστηματάρχης την πλησίασε, την καλημέρισε και την ρώτησε τι επιθυμεί. Τον ενημέρωσε (ολίγον τι αγριεμένη) πως ήθελε ένα κοτόπουλο. Πήγε στο ψυγείο, της έφερε ένα, της το έδειξε, και την ρώτησε αν θέλει να το κόψει στη μέση. Η γυναίκα άρχισε να μουρμουράει αλλά απάντησε θετικά. Ο κ. Πετρόπουλος το ζύγισε και της είπε πως κοστίζει 7 ευρώ (ήταν μεγαλωμένο)!
Και τότε η ηλικιωμένη αύξησε την ένταση της φωνής της (σαν να έβριζε) σήκωσε το μπαστούνι της και του το κατέβασε στο κεφάλι του!
Ούρλιαξε από το πόνο ο κατά τα άλλα γεροδεμένος άνδρας, και μέχρι να καταλάβει τι είχε συμβεί της φώναξε «τι έκανες κυρά μου εκεί»; της άρπαξε τη σακούλα με το κοτόπουλο και της πέταξε στα μούτρα το δεκάευρο! Η κόρη του άρχισε να ουρλιάζει, ο άλλος πελάτης του είχε μείνει σαστισμένος και ο κ. Πετρόπουλος έπιανε το κεφάλι του από τον πόνο. Η ηλικιωμένη πήρε το χαρτονόμισμα και εξαφανίσθηκε! Ο κρεοπώλης σεβόμενος την ηλικία της και πιθανόν τα όσα προβλήματα αντιμετώπιζε δεν θέλησε να την σταματήσει ή να καλέσει την αστυνομία. Προτίμησε να δώσει τόπο στην οργή. Η ηλικιωμένη ήταν της γειτονιάς, κάποιοι την ήξεραν, και γνώριζαν πως ίσως είχε ιδιοτροπίες και παραξενιές. Ολοι όμως έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν ο κρεοπώλης του διηγείτο την ιστορία με τη «μαγκουριά» στο κεφάλι!
Όπως ο ίδιος δήλωσε στον «Κόσμο» επί μία εβδομάδα είχε πονοκεφάλους. Ευτυχώς όμως δεν είχε κάτι πιο σοβαρό από μία ελαφριά διάσειση εξαιτίας του χτυπήματος με τη μαγκούρα της ηλικιωμένης. Οσο για τον λόγο της συγκεκριμένης αντίδρασης; Ακατανόητη κατά τον ίδιον. Δεν του είχε παραπονεθεί για την τιμή του κιλού (άλλωστε είναι από τους πιο φθηνούς στην αγορά), το κοτόπουλο ήταν πολύ μεγάλο και δικαιολογούσε το ύψος του ποσού. Εκτός και αν η κυρία είχε μόνο 10 ευρώ πάνω της, σκέφτηκε εκείνη την στιγμή πως θα «έχανε» το χαρτονόμισμα και είπε να ... τιμωρήσει, εκείνον που θα της το έπαιρνε! dete.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS