Το λούνα παρκ «έκλεβε» ρεύμα από το Δήμο Ελληνικού

Τετάρτη, 30 Απριλίου 20140 σχόλια

Με... «δανεικό» ρεύμα λειτουργούσε το αυτοσχέδιο λούνα παρκ στο Ελληνικό, σύμφωνα με όσα βεβαίωσαν τα μέλη του
Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, που έσπευσαν το πρωί της Τρίτης στο αυτοσχέδιο λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου την Κυριακή έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδερφή του.

Ειδικότερα, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης στο λούνα παρκ οι ελεγκτές, πέρα από τις ελλείψεις στα μέτρα ασφαλείας, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου χώρου «έκλεβαν» ρεύμα από το Δήμο Ελληνικού.

Με την άφιξή τους, τα μέλη του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης δήλωσαν, μεταξύ άλλων, στις κάμερες: «Θα δούμε όλες τις πτυχές του ζητήματος, αδειοδότησης και τυχόν παραλείψεων και πράξεων των αρμοδίων οργάνων. Εφόσον υπάρχουν ευθύνες θα αναζητηθούν. Αν υπάρχουν παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων, θα το δούμε και αυτό». Πρόσθεσαν δε ότι «ο νόμος ορίζει ότι τέτοιες επιχειρήσεις πρέπει να λειτουργεί μόνο κατόπιν άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας». Ο έλεγχος κράτησε μόλις λίγα λεπτά, ενώ αστυνομικοί από το ΑΤ Ελληνικού σφράγισαν το χώρο.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το πέρας του ελέγχου, οι αστυνομικοί σφράγισαν το λούνα παρκ. protothema.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS