Αγρίνιο: Έκαψαν το αυτοκίνητο δημοσιογράφου

Τρίτη, 29 Απριλίου 20140 σχόλια

Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει με τους θρασύδειλους τραμπούκους που δρουν ελεύθεροι στο Αγρίνιο, τρομοκρατώντας πολίτες,
δημοσιογράφους ή όποιον τέλος πάντων δεν συμφωνεί με τις δίκες τους ιδέες, τον δικό τους τρόπο ζωής και το αξιακό τους σύστημα..
Δεν μπορεί αλλιώς να εξηγηθεί η πρωτοφανής ενέργεια που έγινε τα ξημερώματα σήμερα σε παρκινγκ στην οδό Σόλωνος στο Αγρίνιο, με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα από αγνώστους.
Ήταν λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα όταν τρείς με τέσσερις άγνωστοι νέοι, σύμφωνα με μάρτυρες, αφού πρώτα έριξαν πέτρα και έσπασαν το πίσω τζαμί του αυτοκινήτου, έριξαν στο όχημα εμπρηστικό μηχανισμό και βενζίνη και απομακρύνθηκαν φωνασκώντας και τρέχοντας προς την οδό Μακρή. Το πίσω μέρος του αυτοκίνητου πήρε αμέσως φωτιά που ευτυχώς δεν επεκτάθηκε χάρις στην έγκαιρη επέμβαση περιοίκου που έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρα, αλλά και της Π.Υ. Αγρινίου που κινητοποίησε πυροσβέστες και τρία συνολικά οχήματα.

Η πυρκαγιά έσβησε γρήγορα, αλλά προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές στο όχημα. Την σχετική προανάκριση έχε αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Αγρινίου, ενώ το πρωτοφανές περιστατικό αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις και να συζητηθεί στην τοπική κοινωνία και τον δημοσιογραφικό κόσμο του Αγρινίου, που πλέον μετά τις ανώνυμες απειλές, τις ύβρεις και τις στοχοποιήσεις, βλέπει να απειλείται και η περιουσία του αλλά και η σωματική ακεραιότητα απλών πολιτών.
Τόσο ο. Π Τσακανίκας, όσο και η σύζυγος του, κατέθεσαν στην Ασφάλεια για το περιστατικό, πρόκειται να κληθούν και μάρτυρες, ενώ παράλληλα απευθύνεται έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την θρασύδειλη αυτή επίθεση και είδαν από κοντά το συμβάν ή τους δράστες. agriniopress.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS