Καταθέσεις 3,5 εκατ. ευρώ βρήκαν οι ελεγκτές σε πρώην υπάλληλο του νοσοκομείου Πρέβεζας

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 20160 σχόλια

Στα χέρια του αρμόδιου Εισαγγελέα βρίσκεται υπόθεση ενός πρώην υπαλλήλου του νοσοκομείου Πρέβεζας, ο οποίος είχε φύγει από...
την υπηρεσία του πρόωρα με εθελουσία αποχώρηση, στον οποίο το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.)  βρήκε λογαριασμούς με καταθέσεις 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος έπαιρνε έναν απλό μισθό και η σύζυγός του διατηρούσε κατάστημα που συνεχίζει να το διατηρεί, χωρίς ιδιαίτερα μεγάλα έσοδα.
Ο άνθρωπος αυτός που συνεχίζει να διαμένει στην Πρέβεζα δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων και ερευνώνται υποθέσεις έργων του νοσοκομείου στα οποία ο ίδιος είχε ενεργό ανάμιξη.
Ένα τέτοιο έργο είναι η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου η οποία έχει σοβαρές τεχνικές ατέλειες και ακόμη δεν έχει παραληφθεί αν και έχουν περάσει χρόνια από την ολοκλήρωσή του και έχει κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του στην Πρέβεζα, είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση του έργου αυτού που είχε γίνει επί ΠΑΣΟΚ ως μέγα οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο αλλά όταν ο ίδιος έγινε πρωθυπουργός και η Ν.Δ. κυβέρνηση το σκάνδαλο συγκαλήφθηκε.
Οι επιθεωρητές ερευνούν επίσης και την υπόθεση ενός γιατρού στον οποίο εντοπίστηκαν χρήματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν στους λογαριασμούς του αλλά η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας. prevezaposto.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS