Θα κάνουν την Ιθάκη μικρό "Μονακό"

Τρίτη, 22 Απριλίου 20140 σχόλια


Οι Αυστραλοί επενδυτές που θέλουν να φτιάξουν υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης έχουν ήδη βάλει μπροστά το
σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου.

Βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδεχθούν ακόμα και κρουαζιερόπλοια, κατοικίες πολλών αστέρων προς ενοικίαση και πολλές επιπλέον ανέσεις για τους υψηλούς επισκέπτες του θα παρέχει το ILIAD Resort που θα δημιουργηθεί στη Νότια Ιθάκη. Η περιοχή σήμερα είναι τελείως παρθένα, ενώ όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα μοιάζει με ένα μικρό «Μονακό»!

Μεταξύ άλλων τα σχέδια προβλέπουν και τη δημιουργία γηπέδου γκολφ, μια μαρίνα με δυνατότητες υποδοχής 200 σκαφών, ένα παραθάλασσιο «χωριό», έξι υπερπολυτελείς κατοικίες και 1020 σουίτες, σε ένα έργο τεραστίων προδιαγραφών, ειδικά για το μικρό νησί της Ιθάκης.

Εταιρίες με παγκόσμια καταξίωση στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να αναλάβουν το θέρετρο αφού εγκαινιαστεί, κάτι που ακόμα δεν προσδιορίζεται χρονικά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργασίες στο χώρο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Η ίδια η εταιρία αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Το ILIAD Resort βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση στο μυθικό νησί της Ιθάκης και όταν ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας».Την Ιθάκη τα τελευταία χρόνια προτιμούν όλο και περισσότεροι διάσημοι για να περάσουν χαλαρωτικές διακοπές, καθώς μετά τη Μαντόνα, τη Ναόμι Κάμπελ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και άλλους χολιγουντιανούς σταρ που πέρασαν από την πατρίδα του Οδυσσέα, δεν παρέλειψαν να την επισκεφθούν ο Φρανσουά Ολάντ και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. protothema.gr


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS