Ένα παιδί… θα μπορεί να μετράει τα άστρα χάρη στον Μητροπολίτη Βρέθηκε μόσχευμα για τον 18χρονο που είχε σχεδόν ολική τύφλωση

Κυριακή 20 Απριλίου 20140 σχόλια

Ένα νέο παιδί 18 μόλις χρονών βρήκε το φως του χάρης στην άμεση ανταπόκριση του
Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών Χσυσοστόμου. ο οποίος ενημερώθηκε για το θέμα απο τους δημοσιογράφους της εφημερίδας «ΚΟΣΜΟΣ».
Ο Σεβασμιώτατος εξέτασε όλα τα έγγραφα που είχε μαζί του ο νεαρός, εξακρίβωσε την αλήθεια των ισχυρισμών του, μίλησε με τον γιατρό που τον παρακολουθεί, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τελικά το «πράσινο φως άναψε»! Το ταμείο που προορίζεται για τέτοιες περιπτώσεις άνοιξε. Η εκκλησία μας, συμπαραστάτης σε κάθε φτωχό και αδύναμο, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" τα χρήματα βγήκαν από τον λογαριασμό και δόθηκαν εκεί που έπρεπε. Το παιδί εγχειρίζεται, αποκτά το φως του. Θα κάνει τα πρώτα του βήματα χωρίς να «ψάχνει» με τα χέρια. Γίνονται θαύματα στις μέρες μας; Αναμφισβήτητα.
Είμαστε βέβαιοι πως δάκρυα ευγνωμοσύνης χαράς και συγκίνησης θα κυλούν από τα μάτια αυτού του παιδιού. Η εκκλησία του άνοιξε την αγκαλιά της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ" dete.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS