Πάρτι με σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά για εκλεκτούς καλεσμένους «χάλασε» η αστυνομία

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 20140 σχόλια

Σε «βίλα των οργίων» μετέτρεψαν κάποιοι ένα σπίτι σε χωριό της Λεμεσού, διοργανώνοντας πάρτι ακολασίας για εκλεκτούς καλεσμένους.
Η μεγάλη όμως διαφήμιση του event από τους διοργανωτές που στόχευαν σε «χοντρά» πορτοφόλια, κίνησε τις υποψίες των αρχών που έστειλαν ως πελάτες δυο αστυνομικούς προκειμένου να ελέγξουν τι συνέβαινε.
Αυτό που αντίκρισαν ήταν ένα σεξουαλικό όργιο χωρίς φραγμούς καθώς το ποτό και τα ναρκωτικά έρεαν άφθονα και αιθέριες υπάρξεις προσέφεραν τις σεξουαλικές υπηρεσίες τους στους εκλεκτούς πελάτες.

Μάλιστα υπήρχε και είσοδος 15 ευρώ ενώ ο τιμοκατάλογος των υπόλοιπων «πικάντικων» προσφορών ανέβαινε ανάλογα με τις… διαθέσεις.
Στο μενού για τους πελάτες με τα χοντρά πορτοφόλια συμπεριλαμβάνονταν περίπου 20 κοπέλες, 15 από την Ρωσία, τρείς κύπριες και 2 από ανατολικοευρωπαικές χώρες που σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του σπιτιού προσέφεραν έναν τι αμοιβής την συντροφιά τους στους «θαμώνες».

Οι αστυνομικοί μόλις αντιλήφθηκαν τις παράνομες πράξεις έδωσαν σήμα και οι συνάδελφοι τους έκαναν «ντου» στην οικία συλλαμβάνοντας τον διοργανωτή του πάρτι και ένα ακόμα άτομο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσίων.
Οι παριστάμενοι κλήθηκαν να δώσουν καταθέσεις και εξετάζεται το ενδεχόμενο να στοιχειοθετούν κατηγορίες και εναντίον τους.
Να σημειωθεί πως οι πλειοψηφία των καλεσμένων προκύπτει πως προερχόταν από τη Λάρνακα. aftodioikisi.gr Κάντε κλικ εδώ
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS