Άνεργοι πεινάτε; Φάτε Windows!

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 20130 σχόλια

Αν δεν ήταν τόσο άσχημη η κατάσταση και η ανεργία δεν έτρωγε τα σωθικά των ανθρώπων θα μπορούσε να είναι ένα
καλό ανέκδοτο που θα συναγωνιζόταν εκείνο του "Wi-Fi σε όλη την Ελλάδα" που είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στον Πρετεντέρη:
Έτσι λοιπόν κατά την συνάντηση του πρόεδρου της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης Ντον Γκράνθαμ (Don Grantham) με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου η εταιρεία "συμβάλλοντας - όπως τόνισε ο Αμερικανός - στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελλάδας από την κρίση θα εκπαιδευθούν περίπου 500.000 άνεργοι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια"!

Σύμφωνα με ότι διέρρευσε το Μαξίμου, ο Γκράνθαμ "δεσμεύτηκε" (δηλαδή να δεν το κάνει θα του υποβληθεί μήνυση ή θα του ζητήσουμε το λόγο) να παρέχει τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα ενισχύσουν την κατάρτιση των ανέργων σε νέες τεχνολογίες, που θα λειτουργήσουν θετικά για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσα από το πρόγραμμα e-skills θα παρέχονται 400! 
Όσο για το περίφημο "contact center" στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Teleperfomance Ελλάς, το οποίο "θα παρέχει πολλαπλή υποστήριξη σε πελάτες της Microsoft, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά" αφορά 350 θέσεις εργασίας τηλεϋποστήριξης "οι οποίες θα φθάσουν τις 550 σε πλήρη ανάπτυξη".

Για τέτοια επένδυση μιλάμε.
Όσο για την εκπαίδευση στην πληροφορική των 500.000 ανέργων καλύτερα είναι να τους εκπαιδεύσουν πώς να μην τρώνε και να ζουν. Γιατί υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες απόφοιτοι Πανεπιστημίων που απλά δεν εργάζονται και πεινάνε. Οι οποίοι παίζοτν στα δάκτυλα τα προϊόντα της Microsoft. Απλά δεν υπάρχουν δουλειές για να το αποδείξουν... defencenet.gr Κάντε κλικ εδώ

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS