Σοκ στον Εμπεσό για τη δολοφονία 51χρονου

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 20120 σχόλια

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε στον Εμπεσό του ορεινού Βάλτου η στυγερή δολοφονία 51χρονου χθες τα ξημερώματα στη Νίκαια.

Ο 51χρονος ήταν από το συγκεκριμένο χωριό , κάτοικος Αθηνών, επαγγελματίας και άφησε πίσω του δύο παιδιά. Η δολοφονία του άτυχου 51χρονου βαλτινού έγινε από αλλοδαπό βαρυποινίτη για ασήμαντη αφορμή σε μπαρ της Νίκαιας.
Το crimesonair.gr περιγράφει ως εξής τις συνθήκες του εγκλήματος :

Ο βαρυποινίτης Aρμένιος Χοβάνες Γκεντιάν, εκτέλεσε στην οδό Μπελογιάννη και Καραϊσκάκη στην Νίκαια, θαμώνα όταν ο 51χρονος μπήκε στη μέση για την διαμάχη που είχε με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του μπαρ. Το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα στο μπαρ «Έλξη» όταν ο 49χρονος εισέβαλε στο μπαρ και με το 9αρι πιστόλι που κρατούσε άρχισε να πυροβολεί στο πάτωμα και το ταβάνι, ζητώντας εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη επειδή απέλυσε την Ελληνίδα ερωμένη του. Ο Αρμένιος μάλιστα βγήκε από το μπαρ όταν άδειασε το όπλο του, ξαναγέμισε και όταν ξαναμπήκε στο κατάστημα, ο 51χρονος έκανε το λάθος να πάει να τον χωρίσει για να δώσει τέρμα στην παρεξήγηση που είχε με τον ιδιοκτήτη. Τότε ο 49χρονος πυροβόλησε εναντίον του και τέσσερις σφαίρες βρήκαν τον στόχο τους. Μέσα στην «Έλξη» οι άνδρες της Ασφάλειας Νίκαιας του Δημήτρη Γιοβανίδη, βρήκαν συνολικά εννέα κάλυκες. Ο Αρμένιος Χοβάνες Γκεντιάν, είχε αποφυλακιστεί. agrinionews.gr
you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS