Η Αγρινιώτισσα σωματοφύλακας της Άνγκελα Μέρκελ!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 20120 σχόλια

Μια Αγρινιώτισσα ήταν ο φύλακας-άγγελος της Γερμανίδας καγκελαρίου κατά την επίσκεψη της στην Αθήνα.

Πρόκειται για την 35χρονη μελαχρινή ανθυπαστυνόμο η οποία ανήκει στην ομάδα ασφαλείας υψηλών επισκεπτών και μάλιστα αναλαμβάνει πάντοτε την φρούρηση γυναικών.

Η 35χρονη Σοφία, με την άρτια εκπαίδευση της αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μονάδες στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων. Το γεγονός ότι είναι είναι γυναίκα σε συνδυασμό με την διακριτική της παρουσία της δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνει σημαντικές αποστολές στο πλευρό ισχυρών γυναικών, που αισθάνονται πιο άνετα στο πλευρό μιας γυναικείας φιγούρας και όχι ενός άντρα αστυνομικού.

 

Κατα την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με την παρουσία της στο πλευρό της καγκελαρίου, φροντίζοντας την ασφαλή μετακίνηση της, δημιουργώντας ουσιαστικά την ασπίδα προστασίας της.

 

Να σημειώσουμε ότι η Σοφία, είναι από τις μοναδικές με σημαντική εμπειρία στην φύλαξη υψηλών προσώπων και  έχει αναλάβει σημαντικές αποστολές έως τώρα, καθώς είχε επιλεχθεί και για την φρούρηση της Χίλαρυ Κλιντον κατα την διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης της στην χώρα μας. cityvoice.gr you.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές. Δωρεάν παράδοση από 300 σημεία! Κάντε Click Εδώ
 
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS