Πρέβεζα: Βρέθηκε πτώμα στην Καστροσυκιά (Φωτο)

Δευτέρα 21 Μαΐου 20120 σχόλια

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το πτώμα μεταφέρθηκε σήμερα τελικά στα Γιάννενα προκειμένου να εξεταστεί από τον
ιατροδικαστή.
Οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του άτυχου άνδρα μιλούν για έναν 40χρονο ναυτικό ο οποίος στις αρχές Μαρτίου είχε πέσει στην θάλασσα από το επιβατηγό πλοίο Ίλιον δυτικά της Κεφαλονιάς στο οποίο είχε βρεθεί μεγάλο φορτίο από λαθραία τσιγάρα.

Νεότερη ενημέρωση 18:40
Πριν λίγο και κάτω από δύσκολες πραγματικά συνθήκες μεταφέρθηκε το πτώμα του άγνωστου άντρα, από άντρες του Λιμενικού και μέλη πληρώματος του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι καταβλήθηκαν πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες, από τους άντρες του Λιμενικού Πρέβεζας αλλά και από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, μιας και το σημείο είναι αρκετά δύσβατο και επικίνδυνο, όλο βράχια, αλλά και από το γεγονός ότι το πτώμα βρίσκονταν σε αποσύνθεση.
Τελικά το άψυχο σώμα τοποθετήθηκε σε ειδικό σάκο και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας απ όπου αύριο το πρωί θα μεταφερθεί στα Γιάννενα για νεκροψία και νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr υπάρχει μια αναφορά για αγνοούμενο καπετάνιο στην Κεφαλονιά πριν από 2 μήνες περίπου στα ίδια σωματικά χαρακτηριστικά.


Πρώτη ανάρτηση 15:58

Ένα μακάβριο εύρημα αντίκρισε ένας κάτοικος της περιοχής σε απόκρημνη παραλία στην Καστροσυκιά στην Πρέβεζα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και άντρες του Λιμενικού καθώς και της Ασφάλειας Πρέβεζας έφτασαν στο σημείο.
Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο μιας και το πτώμα του άτυχου άντρα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Πρόκειται, σύμφωνα με τα όσα είδαμε, για έναν άντρα περίπου στο 1.90, ο οποίος βρέθηκε σε πλάγια στάση στην άκρη των βράχων.
Φορούσε μαύρο εσώρουχο ή μαγιό και είχε πιασμένο το ένα του πόδι ανάμεσα σε βράχια. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρέπει να είναι νεκρός για πάνω από δύο εβδομάδες.
Γίνονται έρευνες σχετικά με το αν έχει αναφερθεί κάποια εξαφάνιση στην ευρύτερη περιοχή.
Ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρέβεζας και στο σημείο θα φτάσει πλήρωμα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει το πτώμα στα Γιάννενα για νεκροψία νεκροτομή.
Φως στα αίτια του τραγικού αυτού γεγονότος θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.
Στο σημείο βρίσκονται μέχρι αυτήν την ώρα άντρες του Λιμενικού Πρέβεζας. pamepreveza.gr






Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS