Απίστευτο...Κατέβασαν τον γαμπρό από το ασθενοφόρο και τον... γύρισαν στην εκκλησία!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Κάτι από το ρητό "ή γαμπρός ή νεκρός" μας θύμισε το περιστατικό που έλαβε χώρα το Σάββατο που μας πέρασε σε εκκλησία της…
Λεμεσού.
Ήταν περίπου στα μισά του Μυστηρίου, όταν λίγο ο συνωστισμός, λίγο η ζέστη, ίσως και η συγκίνηση της στιγμής και πάρτον κάτω τον γαμπρό, ο οποίος λιποθύμησε και σωριάστηκε κάτω.

Αμέσως ο παπάς διέκοψε την τέλεση του μυστηρίου, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο προκειμένου να τον διακομίσει στο νοσοκομείο.

Και ενώ τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου παραλάμβαναν τον λιποθυσμένο γαμπρό, βάζοντάς τον στο ασθενοφόρο, προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο, ξαφνικά τους σταμάτησε ένας άνδρας.

Αυτός δεν ήταν ένας τυχαίος όμως άνδρας, αλλά ο τέως Διευθυντής του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού, Δρ Πέτρος Κουρέας, ο οποίος ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στον γάμο.

Αντιλαμβανόμενος το περιστατικό προσέτρεξε σε βοήθεια του γαμπρού και ενώ αυτός ετοποθετείτο στο ασθενοφόρο του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, προβαίνοντας και σε μια πρώτη εξέτασή του.

Ο ίδιος ανέφερε, όπως διαβάζουμε στον "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ" η πτώση δεν προκάλεσε κάποιο σοβαρό τραύμα στον γαμπρό, με την λιποθυμία, όπως διέγνωσε, να οφείλεται σε σύνδρομο, το οποίο προκαλείται σε άτομα που είναι ευαίσθητα σε καταστάσεις όπου υπάρχει συνωστισμός, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η μετάβασή του στο νοσοκομείο και ολοκληρωθεί ομαλά το μυστήριο. newsit.com.cy

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS