Εντοπίστηκε παρασκευαστήριο χασισελαίου στην Κέρκυρα και συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός (Βίντεο)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 20150 σχόλια

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, μετά από πολυήμερη μεθοδική έρευνα, εντοπίστηκε εργαστήριο συστηματικής παρασκευής χασισελαίου στην Κέρκυρα.

Η υπόθεση αφορά την ιδιαίτερα προσοδοφόρα εγκληματική δράση ενός 47χρονου άνδρα, η οποία βασίζονταν στην επεξεργασία και απόσταξη κάνναβης, για την παρασκευή και πώληση ποσοτήτων χασισελαίου.
Ο 47χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, χθες (03.11.2015) το απόγευμα, σε περιοχή της νότιας Κέρκυρας και όπως διαπιστώθηκε, είχε στην κατοχή του τριάντα πέντε (35) λίτρα αποστάγματος ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, εννέα (9) κιλών και διακοσίων γραμμαρίων.
Πιο συγκεκριμένα, για την παρασκευή του χασισελαίου ο 47χρονος είχε οργανώσει, στην αποθήκη της κατοικίας του, εργαστήριο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την επεξεργασία της κάνναβης και την περαιτέρω απόσταξή της.
Από την εξέλιξη των ερευνών βρέθηκαν σε διάφορα σημεία της κατοικίας του, καθώς και του αποθηκευτικού της χώρου, συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 9 κιλών και 200 γραμμαρίων και απόσταγμα κάνναβης σε πλαστικά δοχεία, το οποίο βρισκόταν στο στάδιο της προπαρασκευής (μούργα).
Σε βάρος του 47χρονου σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας που πραγματοποίησε τις έρευνες, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, εμπορία και παρασκευή ναρκωτικών ουσιών.
Με την ολοκλήρωση των ερευνών ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.


Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS