Η Ζωή καπάρωσε σούπερ γραφείο στη Βουλή, του άλλαξε κλειδαριά και το… κλείδωσε!

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 20150 σχόλια

Να παραμείνει, αν και αντίθετα με τον κανονισμό, στο κτίριο της Βουλής επιδιώκει η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, αν και πλέον δεν είναι ούτε καν βουλευτής, επιδιώκει να μπαινοβγαίνει στη Βουλή, διατηρώντας εκεί το δικό της γραφείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε φροντίσει να καπαρώσει ένα γραφείο, από τα καλύτερα του κτιρίου, κατά πληροφορίες, στον δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του. Ετσι το γραφείο του έμεινε άδειο και η κυρία Κωνσταντοπούλου έσπευσε να το καπαρώσει για παν ενδεχόμενο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μην μπει κανείς εμπόδιο στα σχέδιά της, άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε!
Σημειώνεται, όμως, ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ίσως το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ανέλαβε πρόεδρος της Βουλής ήταν να διώξει όλους τους πρώην προέδρους από το κτίριο! Με απόφασή της εκδιώχθηκαν από τα γραφεία τους εντός της Βουλής και τους παραχωρήθηκαν άλλα, σαφώς μικρότερα, σε άλλα κτίρια.
Το σχέδιό της να διατηρήσει γραφείο στη Βουλή σαμποτάρει ακόμη το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε καν βουλευτής...
Ετσι, πληροφορίες του «Βηματοδότη», πάντως, αναφέρουν ότι αν πιεστεί ιδιαίτερα θα αναγκαστεί να περιοριστεί σε ένα γραφείο στο κτίριο της Βουλής επί της Αμαλίας. Χωρίς, φυσικά, να χάσει τα προνόμιά της, καθώς, ως πρώην πρόεδρος της Βουλής, δικαιούται φρουρά, γραμματειακή υποστήριξη, υπηρεσιακό αυτοκίνητο κ.λπ. iefimerida.gr

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS