Πρέβεζα: Έστελναν τα κλοπιμαία με κούριερ στην Κέρκυρα

Παρασκευή 28 Αυγούστου 20150 σχόλια

Μετά τη διακρίβωση της εγκληματικής δράσης διδύμου Ελλήνων διαρρηκτών για κλοπές και διαρρήξεις σε γραφεία και ιατρεία στην πόλη της Πρέβεζας και στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τρεις κλοπές, που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προσδιορίστηκε η  εμπλοκή των δύο δραστών, ηλικίας 29 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και στις ακόλουθες διαρρήξεις:

•    Αρχές Ιουλίου 2015,  παραβίασαν την είσοδο παιδότοπου στο Βαθύ Πρέβεζας και αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή.
•    Τον Ιούλιο 2015, παραβίασαν την είσοδο τεχνικού γραφείου στην πόλη της Πρέβεζας και αφαίρεσαν ένα  κινητό τηλέφωνο.
•    Κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 30-07-2015,  αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην πόλη της Πρέβεζας, ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά έγγραφα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προσδιορίστηκε ότι οι δύο δράστες πούλησαν κλοπιμαία, τα οποία απέστειλαν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, σε δύο ημεδαπούς κλεπταποδόχους, ηλικίας 30 και 46 ετών, στην Κέρκυρα. 

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν μετά από έρευνες που διενεργήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας στα σπίτια των κλεπταποδόχων, και αφού κατασχέθηκαν και αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Σε βάρος των κλεπταποδόχων σχηματίσθηκε συμπληρωματικά δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
pamepreveza.gr
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS