ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ "ΘΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ" ΓΙΑ ΤΟ 2015

Πέμπτη 18 Ιουνίου 20150 σχόλια

Πλούσιο θα είναι φέτος το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου  Ακτίου-Βόνιτσας μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
Στις φετινές εκδηλώσεις συνδυάζεται η παράδοση με το μεράκι και την δημιουργία των ανθρώπων που ζουν στις τοπικές κοινωνίες και κρατούν αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
 Το μεγαλύτερο ρολό παίζουν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Είναι αυτοί που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος των εκδηλώσεων με βοηθούς και συμπαραστάτες τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.

Στις φετινές εκδηλώσεις στόχος είναι να καθιερωθούν γιορτές που θα διαφημίσουν τον τόπο μας και θα προσελκύσουν τα επόμενα χρόνια πολλούς επισκέπτες. Στόχος είναι να αναδείξουμε την ιστορία μας και τα τοπικά ήθη και έθιμα. Να μεταδώσουμε τον πολιτισμό που διαθέτουμε στη νέα γενιά.
Χορευτικά συγκροτήματα, μουσικές βραδιές, πανήγυρης, λαϊκά και έντεχνα συγκροτήματα, θεατρικές παραστάσεις, φιλολογικές βραδιές, Θέατρο Σκιών , γιορτές κρασιού, ψαριού, αθλητικές εκδηλώσεις, ιστορικές αναδρομές, εκδηλώσεις από τους νέους, συνθέτει μεταξύ άλλων το πλαίσιο των φετινών πολιτιστικών δράσεων στο Δήμο.

Εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί να γίνουν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
Το μήνυμα του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι πως « μέσα στην κρίση βρίσκουμε την ψυχική δύναμη να διοργανώσουμε εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Θα πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις όπου θα χαρακτηρίζονται από την ποικιλία των δράσεων και την ευρύτητα τους σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα Σε αυτές τις εκδηλώσεις οι δημότες και οι επισκέπτες θα συναναστραφούν, θα διασκεδάσουν και θα έρθουν ακόμα πιο κοντά στις τοπικές παραδόσεις μέσα από την ιστορική ανάδρομη, τη μουσική, το τραγούδι ,το χορό, τον αθλητισμό.
Ευχαριστώ όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που με την συνεργασία τους  υλοποιούμε τις εκδηλώσεις με τίτλο ‘Θερινά Πολιτιστικά Ραντεβού 2015’
Οι πολιτιστικοί σύλλογοι κρατούν γερά τα θεμέλια των παραδοσιακών εθίμων μυώντας στην πλούσια κληρονομία και τις νεότερες γενιές »
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν τις 12 Ιουνίου με την ποδηλατοδρομία των παιδιών στην Πάλαιρο, συνεχίστηκε με την μεγάλη γιορτή άλογου στη Νήσσα Μεδεώνος και θα ολοκληρωθούν στις 4 Οκτωβρίου με την διεξαγωγή του 16ου Άκτιου Δρόμου..
Πέραν του προγράμματος που ανακοινώνεται σήμερα θα υπάρχουν και λίγες εμβόλιμες εκδηλώσεις όπου οι δημότες μπορούν να ενημερώνονται μέσα από την σελίδα στο facebook Κέντρο Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και με ανακοινώσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας με τίτλο «Θερινά Πολιτιστικά Ραντεβού 2015»
                    
ΙΟΥΝΙΟΣ


    12/06 ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ.

                   13/06               ΠΑΛΑΙΡΟΣ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΟΣΜΑ ΠΑΘΗΤΗ.

                     14/06                 ΝΗΣΣΑ ΜΕΔΕΩΝΟΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΟΓΟΥ.

                     20/06                 ΠΑΛΑΙΡΟΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ: 21:00

                     22/06                 ΤΡΥΦΟΣ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΡΥΦΟΥ-ΒΟΥΣΤΡΙΟΥ".

                     24/06                 ΒΟΝΙΤΣΑ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.

                     26/06                 ΠΑΛΑΙΡΟΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ "Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ" ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

                  28-29/06              ΚΩΝΩΠΙΝΑ – ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΣΙΩΝ, ΠΑΓΚΥΡΙΩΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ. ΩΡΑ: 21:00 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ «ΟΙ 12 ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ»)
                                                
                      28/06                ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ  "Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ" ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
                 
29/06               ΠΟΓΩΝΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.     ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15

               
ΙΟΥΛΙΟΣ
3/07     ΚΑΤΟΥΝΑ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ. ΩΡΑ 21:30 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ.
                         
                          ΒΟΝΙΤΣΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΕΣ Μ. ΠΛΕΣΣΑ ΚΑΙ Μ. ΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ. ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Γ. ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΝΗΣΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 21:30.

 4/07                ΘΥΡΡΕΙΟ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ. ΩΡΑ 21:30.

                          ΠΑΛΑΙΡΟΣ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΕΣ Μ. ΠΛΕΣΣΑ ΚΑΙ Μ. ΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Κ. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:30.

                          ΒΟΝΙΤΣΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ TOY ΒΙΒΛΙΟΥ L'UOMO DEL FREDDO ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ALBERTO DISO. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΕΡΗ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: ΤΑΝΙΑ ΚΟΚΟΤΑ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΚΡΗ.  ΩΡΑ. 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

 9/07                ΒΟΝΙΤΣΑ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ ΣΤΙΣ 21:00 "BAM-BAM" 9 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.

10-11/07          ΠΛΑΓΙΑ - ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΜΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΩΡΑ: 21:00 (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΓΙΑΣ)

12/07             ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ      ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 21:30 – ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ.

14/07             ΠΑΛΑΙΡΟΣ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ" ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (5 ΕΥΡΩ). ΩΡΑ 21:00

15/07             ΒΟΝΙΤΣΑ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ (5 ΕΥΡΩ). ΩΡΑ 21:00.

17-18-19/07         ΚΑΤΟΥΝΑ - ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).

 17-18/07           ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ – ΩΡΑ: 21.00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

  17/07        ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ -  ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ   ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΑΕΣΤΡΟΣ:  ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΙΟΣ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ.  ΩΡΑ 21.30 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

18/07              ΚΑΤΟΥΝΑ - ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ   ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΜΑΕΣΤΡΟΣ:  ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΙΟΣ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΓΑΛΙΑΤΣΟΥ.  ΩΡΑ 21.30 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

 22/07              ΒΟΝΙΤΣΑ - ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
                         «ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. ΩΡΑ 21:00.

    24/07               ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ. ΩΡΑ 21:00


        25/07            ΚΟΜΠΩΤΗ - ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. (ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ «Η ΤΟΡΙΒΙΑ»). ΩΡΑ 21:00

                        ΚΩΝΩΠΙΝΑ - ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ
                                ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. ΩΡΑ 21:00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ)

26/07             ΒΟΝΙΤΣΑ - ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ
                        ΤΟΝ ΚΟΛΕΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΩΡΑ 20:30.

29/07             ΒΟΝΙΤΣΑ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ
                                ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. ΩΡΑ 21.30. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ)

       30/07     ΒΟΝΙΤΣΑ – ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 20:30. (ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ)

31/07             ΘΥΡΡΕΙΟ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ".
                                  ΩΡΑ 21:30 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΘΥΜΕΛΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ  (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΘΥΡΙΩΤΩΝ)


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
01/08             ΒΟΝΙΤΣΑ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ        ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΩΡΑ 21:15. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ).
02/08             ΒΟΝΙΤΣΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ).
                        ΒΟΝΙΤΣΑ: ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΥΡΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 20:30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ).
04/08             ΒΟΝΙΤΣΑ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ". ΩΡΑ 21:15. ΝΗΣΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ.
                        ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15.
05/08             ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΗΠΕΙΡΟ-ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. ΩΡΑ 21:15.
                        ΒΟΝΙΤΣΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ «Ο ΙΣΚΙΟΣ ΤΩΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ». ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. ΩΡΑ 21:15.
06/08             ΒΟΝΙΤΣΑ:  ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΙΕΩΝ, ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΓΙΟΡΤΗ ΨΑΡΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΩΡΑ 20:00.
07/08             ΠΕΡΑΤΙΑ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΤΙΑΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15.
                        ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ. ΩΡΑ 21:15.
                        ΚΟΜΠΩΤΗ: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15. (ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ «Η ΤΟΡΙΒΙΑ»).
                        ΚΑΤΟΥΝΑ: ΖΑΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ THE ARTIST SHOW 21:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.
                        ΑΕΤΟΣ: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΕΤΙΝΩΝ).
  08/08               ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ «Ο ΜΥΛΟΣ»). ΩΡΑ. 21:15.
ΚΟΜΠΩΤΗ: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.       ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15. (ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ «Η ΤΟΡΙΒΙΑ»).                                                                                                      
                           ΚΑΤΟΥΝΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK". ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ   ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥ Β. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ. ΩΡΑ 21:15. (ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ)
                           ΑΕΤΟΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 20:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΕΤΟΥ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΕΤΙΝΩΝ)
09/08                ΚΟΜΠΩΤΗ: ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:15. (ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΜΠΩΤΗΣ «Η ΤΟΡΙΒΙΑ»).                      
                           ΑΕΤΟΣ: ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΡΩΩΝ  ΣΤΙΣ 19:00. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ . (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΕΤΙΝΩΝ).
                           ΒΟΝΙΤΣΑ: ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ. ΩΡΑ 20:30.
10/08                ΒΟΝΙΤΣΑ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. ΩΡΑ 19:30. ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ).
                           ΠΛΑΓΙΑ: ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΛΑΓΙΑΣ. ΩΡΑ 20:00 (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΓΙΑΣ).
                           ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΖΕΡΒΟΥΛΗ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. ΩΡΑ 20:30.
11/08                ΒΟΝΙΤΣΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΤΟ ΚΤΕΛ» ΜΕ Ν. ΜΟΥΤΣΙΝΑ. (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ).  ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ. ΩΡΑ 21:15.
ΔΡΥΜΟΣ:  ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ      ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ  20:00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ).                                                                                                  
                                                                                                                        
12/08                    ΔΡΥΜΟΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΚΗΣ ΙΘΑΚΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ. ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 20:30.
13/08                    ΔΡΥΜΟΣ: ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΩΡΑ 21:00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ).
                                                 ΤΡΥΦΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ  ΚΙΤΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΡΥΦΟΥ. ΩΡΑ. 20:00. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΡΥΦΟΥ-ΒΟΥΣΤΡΙΟΥ").

                  14/08                    ΤΡΥΦΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ. ΩΡΑ 21:30.  (ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΤΡΥΦΟΥ-ΒΟΥΣΤΡΙΟΥ").
                 
                  16/08                    ΒΟΝΙΤΣΑ: ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 21:00.

                  21/08                    ΒΟΝΙΤΣΑ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΘΥΜΕΛΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΒΟΖΙΚΙΑΔΟΥ. ΝΗΣΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 21:15.

                  22/08                    ΠΑΛΑΙΡΟΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ!!! ΩΡΑ 20:00. ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ. (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΛΑΙΡΟΥ).

                  23/08                    ΒΟΝΙΤΣΑ: ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΩΡΑ 21:00.
                              
                               ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο 16ος ΑΚΤΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.
                                              
Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS