Σαμαράς σε Γιούνκερ : «Πέντε χρόνια μας έχει στην πρέσα και τώρα θα στείλεις λεφτά στον Τσίπρα χωρίς καμιά απαίτηση;» (Βίντεο)

Σάββατο 30 Μαΐου 20150 σχόλια

Αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του «SECRET» της εφημερίδας Παραπολιτικά για τον καυγά των άλλοτε στενών φίλων Σαμαρά -Γιουνκέρ με το ρεπορτάζ του σημερινού φύλλου των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ να φτάνει μέχρι τη Βουλή και τον Νίκο Νικολόπουλο των ΑΝ.ΕΛ να καλεί τον πρώην Πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η σχέση των Προέδρου της Κομισιόνμε τον πρώην Πρωθυπουργό είναι στο χειρότερό της σημείο κάτι που διεφάνη και από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες όταν ο κ. Σαμαράς ζήτησε τον λόγο από τον κ. Γιούνκερ επειδή ο Πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε να προσφέρει οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα θεωρώντας ότι ο παλιός του φίλος τον «πούλησε». «Πέντε χρόνια μας έχει στην πρέσα και τώρα θα στείλεις λεφτά στον Τσίπρα χωρίς καμιά απαίτηση; Και ποιος θα τα πληρώσει» είπε σε έντονο ύφος σύμφωνα με το δημοσίευμα του “S” ο κ. Σαμαράς στον κ.Γιούνκερ με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απαντά ότι «μόνο εγώ στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα και την χώρα σας. Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι». Το επεισόδιο είναι ενδεικτικό της περιόδου παγετώνων που περνά η σχέση Γιούνκερ –Σαμαρά με τον ένα να μιλάει πλέον με υποτιμητικά σχόλια για τον άλλο.
Σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτησης για τα δημόσια έργα ο κ. Νικολόπουλος κρατώντας το φύλλο της εφημερίδας έκανε λόγο για μείζονα αποκάλυψη και κατέθεσε στα πρακτικά το δημοσίευμα καλώντας τον κ. Σαμαρά να εκδώσει ανακοίνωση και να πάρει θέση είτε επιβεβαιώνοντας είτε διαψεύδοντας το περιστατικό. .parapolitika.gr
Δείτε το video:

Share this article :
 
Creation Template: ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS |
Copyright © 2011. ΑΚΤΙΟ ΒΟΝΙΤΣΑ PRESS